10 costume de baie vedeta

  • 25.06.09
  • 1583

Am ales zece vedete surprinse de papaprazzi pe plaja. Alegerile nu sunt intamplatoarea. Fiecare dintre vedete ilustreaza cate una dintre tendintele verii in materie de costume de baie.

Catarame, volanase, minifustite

Daca te mandresti cu posteriorul atunci poti atrage subtil atentia inspre zona inferioara a corpului alegand bikini accesorizati cu volanase, curele, catarame (Avril Lavigne) sau chiar slipi cu minifustita asa cum poarta Hayden Panattiere.

Mix and match

Cine spune ca slipul si sutienul trebuie sa fie la fel? Se poarta din ce in ce mai mult costumele de baie in care discrepantele dintre cele doua piese sunt cat mai mari. Poti alege piese de culori diferite sau chiar in stiluri diferite. Daca nu esti multumita de posterior, atunci alege slip inchis la culoare si sutien deschis la culoare/ multicolor/ cu imprimeuri. Invers, daca vrei sa atragi atentia asupra fundului, alege culori sau elemente mai vii pentru slip.

Costum intreg

Daca doresti sa iti pui in evidenta talia sau sa o faci sa para mai subtire, alege un costum intreg de tipul celui purtat de Paris Hilton. Croiala da iluzia unei talii de viespe.

Jumatate de bikini

Bikini trebuie sa aiba spate, dar daca doresti sa te bronzezi mai mult pe posterior si vrei sa atragi atentia asupra rotunjimilor, atunci alege bikini de tipul celor purtati de Pamela Anderson.

Motive geometrice

Se poarta costumele de baie cu modele geometrice, florale, buline sau animal print, dar cu precautie. De exemplu, modelul animal print nu da cu siguranta bine pe un costum de baie intreg, dar poate arata senzational pe costumele formate din doua piese.

Elemente rock

Vara de obicei plaja este populate de trupuri acoprite de costume de baie in culori vii, puternice. Indrazneste sa porti un costum de baie cu model mai neobisnuit similar celui ales de Ophelia Winter.

Culori vii

Indrazneste sa alegi culori vii care sa iti evidentieze bronzul. Pe Marissa Miller o prinde de minune galbenul electrizant.