17 decembrie - Noaptea reducerilor de Craciun!

  • 17.12.09
  • 783

 Andra, Fly Project si DJ Vali Barbulescu urca pe scena din Rotonda Plaza Romania in 17 decembrie. Alaturi de ei vor fi cinci vedete autohtone care vor prezenta tinute in cadrul show-ului de moda “Luxury Holidays”. Printre vizitatorii din Rotonda se vor afla si invitatele speciale ale magazinului Sasch, Miss Italia si Miss Sasch.

Noaptea reducerilor de Craciun, organizata la Plaza Romania, va debuta cu o serie de concerte si evenimente, create pentru vizitatorii care aleg sa isi faca cumparaturile in centrul comercial pana tarziu in noapte.

Incepand cu orele 20:00, Andra va oferi un concert de colinde de Craciun iar dupa orele 22:00 vor intra in scena trupa Fly Project. La platane va fi DJ Vali Barbulescu iar atmosfera va fi intretinuta de catre Daniel Buzdugan si Mihai Morar in rol de MC. Printre spectatorii evenimentului din Rotonda Plaza Romania se vor numara si doua invitate speciale, Miss Italia si Miss Sach. Aflate in Bucuresti in calitate de invitate ale magazinului Sasch, cele doua miss se vor intalni cu clientii si in zilele de 18 decembrie, in cadrul magazinului din Plaza Romania si 19 decembrie, in cadrul magazinului din Bucuresti Mall.

Show de moda “Luxury Holidays”cu vedete, marca Alin Galatescu

Incepand cu orele 21:00, pe podium vor urca modele profesioniste si cinci vedete autohtone, care vor prezenta tinute de Sarbatori selectate de Alin Galatescu din cadrul magazinelor din Plaza Romania. Vedete precum Gina Pistol, Cosmina Pasarin, Marina Dina, Andreea Spataru si Daniela Crudu vor prezenta tinute selectate din magazinele Karen Millen, Mango, Tommy Hilfiger, Esprit, Woman’ Secret, Etam, Palmers, BSB, Famous Brands, Miss Sixty, CK, Debenhams, Sasch, Ziggo, Polo Garage.

Conceptul show-ului, “Luxury Holidays”, transmite vizitatorilor faptul ca, pe langa stilurile casual, vizitatorii pot gasi in cadrul Plaza Romania si tinute sofisticate, de calitate, pentru ocazii speciale. In functie de locul unde isi petrece vacanta sau noaptea dintre an, orice client al centrului comercial se poate inspira din tinutele propuse de Plaza Romania in 17 decembrie.

Reduceri de pana la 50% intre orele 22:00 si 2 noaptea si premii de peste 1000 euro

In 17 decembrie, vizitatorii Plaza Romania vor putea face cumparaturi cu discounturi intre 20 si 50 la suta in magazinele partenere. Printre magazinele care ofera reduceri preferentiale se numara si Debenhams, Champion, Gap, Polo Garage, Accessorize dar si magazine de decoratiuni interioare precum Bamboo.

Posesorii de CardAvantaj vor putea face cumparaturi in noaptea respectiva cu sapte rate suplimentare. In toata luna decembrie, banca ofera cinci rate suplimentare la cumparaturi doar in cadrul centrelor comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania.