5 bloguri de moda care schimba regulile jocului

  • 12.02.15
  • 1802

Moda nu este doar pentru femeile care poarta masura S, in niciun caz. Mai degraba, moda este cea care face diferenta intre personalitati si siluete. Dovada o fac cele 10 bloggerite de moda pentru care masura L este motiv de mandrie. 

Cum moda influenteaza de cele mai multe ori idealurile de frumuseste, standarele actuale sunt cele skinny, dar si cele curvy, ale femeilor cu forme. Insa, in mod evident, trendurile nu sunt gandite pentru formele curvy. Cu toate aceastea, femeile cu forme si-au gasit inspiratia si si-au dezvoltat un stil personal apreciat in lumea intreaga.

Franceta Johnson

Francetajohnson.com este un blog foarte inspirational, care dovedeste ca nu e nevoie sa fii un XS, ca sa fii un statement. "Sunt o fata ce poarta masura L, dar asta nu ma impiedica sa port fuste mini si tocuri. Masurile mari nu ar trebui sa va impiedice sa purtati ceea ce va place."

5 bloguri de moda care schimba regulile jocului
Sursa foto Franceta Facebook


Ragini Nag Rao

Curiousfancy.com
 - o sursa de inspiratie pentru vintage fashion, dar si fotografie. Are un stil personal greu de imitat. Stilul este special fiindca in spatele oricarei tinute sta, de fapt, o poveste.
"Moda ar trebui sa fie distractiva si creativa, nu limitata."

5 bloguri de moda care schimba regulile jocului
Sursa foto A Curious Fancy Facebook

Gabi Gregg

Gabi de la gabifresh.com/ se autocaracterizeaza ca fiind " o fata curvy iubitare de fashion, beauty si adepta unui stil de viata sanatos." "Poti lucra in moda fara sa porti marimea S. Sunt atat de multi oameni cu forme in industria aceasta. Ii admir pe Beth Ditto si Cee Lo Green pentru ca nu au lasat formele corpului sa le limiteze stilul."

5 bloguri de moda care schimba regulile jocului
Sursa foto Gabifresh Facebook

Amanda Johnson

Daca iubesti stilul anilor '60, tot ce inseamna gospodareala si crafting, atunci blogul makingniceinthemidwest.com va fi o sursa inspirationala pentru tine. Filosofia Amandei este aceea ca " este datoria fiecaruia sa fie sanatos si nimeni nu ar trebui sa se simta inconfortabil pentru ca este diferit, inalt sau scund, sau cum este, de fapt. Esti tu si asta e cu adevarat special."

5 bloguri de moda care schimba regulile jocului
Sursa foto makingniceinmidwest facebook 

Nadia Aboulhosn

Nadia este model si detinatoarea blogului www.nadiaaboulhosn.com/, unul dintre blogurile preferate ale Lenei Dunham. Poarta masura XL si zilnic se confrunta cu abuzuri pe tema aceasta. Cu toate astea, optimisul ei este de apreciat. "Ceea ce societatea numeste "frumusete" nu este intotdeauna acelasi lucru cu ce crede fiecare individ in parte. Petrece timp cu tine, pentru ca odata ce afli cine esti ca persoana si ce vrei de la viata, nivelul de incredere in tine va creste." 

5 bloguri de moda care schimba regulile jocului
Sursa foto Nadia Facebook