62.39% dintre barbatii din Romania spun: TE PLAC NATURALA!

  • 20.05.10
  • 410

 Peste 5000 de barbati s-au alaturat “manifestului pentru frumusetea naturala” initiat de NIVEA Visage impreuna cu Dragos Bucurenci si Cabral Ibacka. 66.45% dintre ei le-ar spune femeilor iubite ca prefera sa fie machiate cat mai natural, pe cand 21.95% si-ar dori sa nu fie machiate deloc.

Studiul s-a desfasurat printr-un chestionar online postat pe 8 dintre cele mai mari bloguri din Romania: cabral.ro, bucurenci.ro, dobro.ro, manafu.ro, bobbyvoicu.ro, clickio.ro, olix.ro, si adrianciubotaru.ro. Dintre cei 5326 de barbati care s-au alaturat manifestului pentru frumusetea naturala 50.86% au declarat ca ar elimina fondul de ten din ritualul de infrumusetare al femeilor deoarce arata ca o masca si il gasesc natural (63.38%) sau pentru ca nu apreciaza diferenta de culoare dintre fata si gat.

Frumusetea inseamna in primul rand ingrijire.. Din acest motiv NIVEA a ales sa le vorbeasca femeilor despre noua gama de ingrijire NIVEA Visage Natural Beauty prin vocea barbatilor. Rezultatele campaniei ne-au confirmat ca, in ochii barbatului de langa noi, conteaza in primul rand frumusetea naturala. Este cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care am putea sa o primim vreodata”, a declarat Andreea Filip, Brand Manager NIVEA Visage Romania.

Dragos Bucurenci:
“Va marturisesc ca mie rezultatele acestui sondaj mi-au dat ceva incredere. Eram convins ca ma aflu intr-o minoritate a barbatilor care au o problema cu fondul de ten. Dar se pare ca suntem ceva mai multi”.

Cabral Ibaka:
“Va iubim, fetelor, asa cum sunteti. Ridul ala pe care il ascundeti cu atata fond de ten este preferatul nostru, nu ati observat ca atunci cand sunteti prin casa, intr-un tricou lalau si gaurit, ciufulite si nemachiate, va sarutam exact acolo unde e ridul ala?”