Academia Keune

  • 12.11.09
  • 635

 KEUNE HAIRCOSMETICS reprezinta un punct de reper in industria produselor profesionale. Fondata in 1921, compania lanseaza solutia de permanet, produs folosit si azi in intreaga lume. Renumele marcii este consolidat prin lansarea in premiera europeana a lacului fixativ si ulterior a spumei de coafat. Asadar, Keune reprezinta azi o afacere de familie ce se desfasoara in peste 80 de tari, Romania alaturanduli-se in anul 2005.


Academia Keune nou lansata este un concept inedit pe piata romaneasca:
Academie-Scoala-Hair Studio
Magazin profesional- Hair SPA
Servicii de inalta tinuta oferite de un personal specializat ce beneficiaza in permanenta de training-uri de specializare in cadrul Academiei Keune

Este primul spatiu de acest gen din Romania si prima scoala particulara ce se adreseaza si persoanelor care doresc sa invete meseria de coafor. Totodata, este primul concept suficient de variat si flexibil, astfel incat sa ofere solutii de  scolarizare pentru absolut orice nivel de pregatire in domeniul coafurii.

Pentru ca este un spatiu complet, se pun la dispozitie toate produsele si accesoriile necesare lucrului intr-un coafor. Astfel, atat hairstylistii cat si cursantii au la dispozitie un magazin specializat de unde pot alege dintr-o gama variata  de produse. Practic, tot ce are nevoie un coafor sau un viitor coafor, gaseste la adresa din Blvd Natiunile Unite nr3.

Tot o premiera o constituie si conceptul de spa pentru par. O combinatie inovativa intre aromoterapie, meloterapie si tehnici de relaxare, fac din produsele naturale de curatare si ingrijire a parului o adevarata noutate in domeniu.

Generozitatea spatiului permite si activarea salonului de coafura “STUDIO FASHION HAIR”. Aici, publicul larg este  invitat sa descopere servicii de coafura oferite de persoane supercalificate in domeniu. Nimic nu este la intamplare totul este atent studiat, fiecare nuanta de culoare sau taietura este armonizata cu personalitatea si dorinta clientului sau a clientei.

Spatiul este un tot unitar in ceea ce priveste conceptual de hair fashion, caci sub acelasi acoperis se desfasoara atat cursurile de coafura Cornel Saru, cursurile Academiei Keune cat si activitatea destinata publicului larg si anume coaforului denumit Studio Fashion Hair unde activeaza profesorii ce predau fie in cadrul scolii fie in cadrul Academiei. Astfel, publicul larg are acces la servicii de cea mai buna calitate, garantie oferita de o echipa dinamica, capabila si in permanenta specializata conform noutatilor in domeniu. Experienta sa vasta si multiplele sale specializari la diverse scoli cu renume la nivel international (master la Vidal  Sassoon, Toni & Guy etc), fac din Cornel Saru un punct de referinta in domeniul coafurii din Romania atat pentru vedetele autohtone cat si pentru hairstylistii romani.

Vestimentatia modelelor a fost asigurata de Edita Lupea si Cristian Samfira.
Make up: Maria Pauna
Accesorii: Mihai Albu