Aceasta nuanta este noul ombre pentru par

  • 30.07.15
  • 6291

Colombre, trendul ce duce parul ombre la nivelul urmator

2015 a fost un an bun pentru fetele indraznete. Trendul ombre a facut multe victime, in sensul bun, desigur. Suntem la jumatatea verii si, aparent, toata lumea - de la modele, la bloggeri, moda de strada - "s-a jucat"cu nuante diferite, pana cand acestea au devenit populare in saloanele de hairstyle. Am trasarit de fiecare data cand am vazut coafuri in nuante extravagante, deci acest nou trend, care va deveni obsesia tuturor, nu ne-a luat prin surprindere. Se numeste colombre si este o combinatia intre trendul de anul trecut, ombre si sombre, un rezultat foarte colorat si vibrant.

Ca si celelalte trenduri care apar de la un sezon la altul, fenomenul nu este tocmai nou. Colombre este, de fapt, un update al celebrului ombre de anul trecut. Acum in loc sa-ti vopsesti parul intr-o singura nuanta in degrade, poti sa-l vopsesti in culorile curcubeului. Nu este tocmai efectul de unicorn, dar este mult mai subtil, mai usor de purtat si de intretinut atunci cand decizi sa nu-ti mai vopsesti radacinile. 

Oricare ar fi stilul tau, partea buna in legatura cu colombre este ca il poti obtine dintr-o multime de nuante care te vor face sa iesi din anonimat. 

Aceasta nuanta este noul ombre pentru par
Sursa foto Image Instagram user majormoonn


Aceasta nuanta este noul ombre pentru par
Sursa foto Image Instagram user sherlocksondarby


Aceasta nuanta este noul ombre pentru par
Sursa foto Image Instagram user ajcakes