Adidas by Stella McCartney - colectia sport pentru primavara/vara 2008

  • 24.04.08
  • 1019

Colectia primavara/vara 2008 adidas by Stella McCartney a fost prezentata in timpul Saptamanii de Moda de la Londra ca momentul oficial de incheiere. Punctele principale sunt introducerea colectiei Golf, ca o noutate in divizia Performance, insotita de largirea sectiunii Cover Up, continuare a sezoanelor trecute. Linia ofera piese 100% din bumbac in segmentul Washed si un nou concept de impachetare in cutii din hartie 100% reciclata.

Dupa lansarea recenta de bun augur a liniei Dance din toamna/iarna 2007, linia adidas by Stella McCartney revine cu o alta noutate, colectia Golf ca o noua categorie, si se extinde natural. Fie ca vrei sa iti dezvolti talentul, fie ca esti incepator, cu linia de golf de la adidas by Stella McCartney nu exista restrictii de eleganta in afara terenului. Acest segment este inspirat de modelele masculine si croiala traditionala, combinate cu gratie si detalii feminine.

 

Textile din strech subtire si tricouri polo se potrivesc perfect cu jachetele Codura. In plus, linia contine si modele pentru après sport. Incaltamintea inalt functionala de golf introduce pantoful Garbato care ofera tehnologie waterproof si este realizat cu o mare atentie pentru detalii, precum capse brodate si o limba detasabila care ofera diferite optiuni de stil.

Stella McCartney comenteaza: ''Cred ca este timpul ca femeile care joaca golf sa poata oglindi ceea ce poarta in fiecare zi si pe teren.”

Produsele Cover Up sunt realizate pentru incalzire si relaxarea de dupa si pot fi purtate cu usurinta si pentru gimnastica. Toate piesele arata atentia pentru detalii. Produsele cheie sunt jacheta cu maneca scurta de alergat , tricoul si hanoracul de Yoga.

Categoria Gym este impartita in trei segmente: Studio, Yoga si Dance. Produsele Gym Yoga folosesc fibre naturale, precum bambus. Linii clare arata puritatea si simplitatea.

Produsele Running subliniaza inca o data ideea de luminozitatea pentru acest sezon. Toate materialele produselor au fost alese plecand de la acest concept, folosind materiale usoare si fine.

Intregul concept este sustinut de paleta coloristica. Colectia inalt functionala ofera echipament, incaltaminte si accesorii care amesteca stilul cu tehnologie de nivel inalt pentru performanta maxima: FormotionTM si Clima365 reprezinta tehnologiile de varf pentru echipament si incaltaminte prin Bounce a3.


Colectia primavara/vara 08 se gaseste in 600 de magazine, printre care si Harrods, Holt Renfrew, Nordstrom – dar si in magazinele adidas Sport Performane, magazinele Stella McCartney si retaileri din intreaga lume. Pe langaa Golf, Gym si Running, colectia primavara/vara 08 continua sa ofere produse iinalt functionale pentru Swim si Tennis. Preturile pornesc de la 15 euro pentru mansete tennis pana la 260 euro pentru jacheta de Golf.