Alege produsul Aslavital care ti se potriveste si poti castiga cheia frumusetii

  • 08.10.09
  • 825

Farmec Cluj-Napoca deruleaza in perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2009, promotia “Cauta cheita frumusetii”, pentru toate produsele din gama Aslavital care au inscris pe ambalaj insemnul de concurs. Cumparand produsele Aslavital, poti fi una dintre castigatoarele unuia dintre cele 500 de medalioane in forma de cheita, realizate din aur de 14 carate.

Odata cu promotia, Farmec lanseaza gama Aslavital intr-o noua prezentare, cu ambalaje personalizate pentru fiecare produs, in functie de principiile active continute. Fiecare dintre cele 18 produse Aslavital se diferentiaza printr-un complex de ingrediente unic, format din argila si vitamine, uleiuri sau extracte vegetale.

“Farmec a lansat gama Aslavital in 2001, dupa 30 de ani de cercetari asupra argilei din Muntii Padurea Craiului, un remediu naturist cu proprietati exceptionale asupra intregului organism, nu doar asupra tenului”, explica Horea Turdean, Director Marketing & Vanzari Farmec Cluj-Napoca. “Fiecare dintre produsele gamei contine un complex de principii active diferit, format din argila, alaturi de alte ingrediente naturale. Ne-am dorit, prin relansarea gamei, sa facem vizibile aceste ingrediente si efectele fiecarui produs in parte”.

Gama Aslavital contine in total 18 produse hipoalergenice, destinate ingrijirii tenului sensibil, predispus la iritatii, alergii, cuperoza si ridare prematura. Produsele valorifica potentialul de exceptie al argilei din Muntii Padurea Craiului, un puternic regenerator fizic, alaturi de ingrediente ca: ulei de orez, ferulan, ginseng, omega 6, extract de alge, unt de cacao, colagen sau elastina.

Gama asigura o schema de tratament completa – emulsie demachianta, lotiune tonica, crema hidratanta, nutritiva si antirid, crema pentru ingrijirea zonei din jurul ochilor, masti detoxifiante, produse pentru ingrijire corporala si pentru tratamentul parului.

Mai multe detalii despre regulamentul promotiei si noile ambalaje Aslavital sunt disponibile pe site-ul Farmec, www.farmec.ro