Alege sa fii ECO - CHIC!

  • 20.05.10
  • 662

 Produsele Nahui Ollin sunt realizate din ambalaje de dulciuri, etichete de bauturi racoritoare si reviste, recuperate din fabricile cu care producatorul are contract, prevenind astfel raspandirea emisiilor chimice in atmosfera si sol, care ar rezulta din distrugerea acestora.
Unele genti contin pana la 4000 de ambalaje, iar realizarea unei genti poate dura pana la 4 zile.

Pentru ca hartia este tratata special inainte de a fi pliata si transformata in posete, Nahui Ollin garanteaza durabilitatea si rezistenta gentilor sale, iar designul lor e la fel de atractiv si modern indiferent de moda si sezon.

Toate produsele sunt realizate manual in Mexic de cooperative de artizani locali, dupa o veche tehnica Maya, Nahui Ollin promovand comertul fair-trade, prin care artizanii sunt platiti corect pentru munca lor. Veniturile medii ale unui artizan sunt de aproximativ 5 ori mai mari decat venitul mediu din Mexic.

Produsele sunt distribuite, in afara SUA, unde sunt prezente in peste 1200 de magazine, in Italia, Franta, Germania, Belgia si Spania, si acum pentru prima data in Romania, in magazinele IL PASSO.

Un procent din veniturile producatorului se duce catre organizatii neguvernamentale care se ocupa de impadurirea zonelor calamitate.
Mai multe informatii pe www.nahuiollin.com si fotografii aici.