Alexandrion Cola, mix-ul nelipsit de la petrecerile tale

  • 27.08.09
  • 1232

Nu mai trebuie să faci niciun efort pentru a-ţi pregăti băutura preferată. Alexandrion Grup România a lansat începând cu luna iulie 2009 un nou produs: Alexandrion Cola încadrat în categoria pre-mix.

Alexandrion Cola, un party mix răcoritor care trebuie doar desfăcut pentru a da tonul oricărei petreceri. Alexandrion Cola se adresează mai ales tinerilor, atât femeilor cât şi bărbaţilor şi poate fi găsit într-un ambalaj de 0,275 ml în segmentele de retail şi HoReCa din toată ţara.

“Încă din 2006, Alexandrion promovează la nivel naţional combinaţia pentru petrecerea perfectă: brandy mixat cu cola. Acest obicei a devenit din ce în ce mai răspândit datorită eforturilor companiei de comunicare dar şi datorită orientării generale a pieţei de băuturi alcoolice către mix. Alexandrion Grup România, ca lider de piaţă îşi asumă rolul de a educa consumatorii către acest mod de consum al băuturilor alcoolice distilate şi va investi în formarea aceastei pieţi” declară domnul Valenţiu Crăescu, director comercial Alexandrion Grup Romania.