Alunga somnul diurn!

  • 03.09.09
  • 446
Somnul diurn este inamicul tau zi de zi. Ia-l prin surprindere si invinge-l cu ajutorul vitaminelor Extrem Vit!

Cu siguranta vrei sa ai viata si dupa munca. Te-ai gandit mereu ca viata inseamna mai mult decat mersul la birou si venitul acasa. si cu toate acestea nu ai facut nimic sa schimbi situatia. Nu este prea tarziu sa actionezi si sa faci toate acele lucruri pe care de mult ti le doreai: sa faci sport dupa serviciu, sa mergi in parc cu familia, sa mergi la film, intr-un cuvant sa te distrezi ... Sa simti ca traiesti!

De multe ori si la birou e greu sa te sustragi influentei somnului diurn. Profitand de epuizarea provocata de munca prea intensa, somnul diurn se strecoara in imediata ta apropiere si te poate surprinde cand ti-e lumea mai draga. Nu o data au fost semnalate cazuri de rapire a persoanelor, cazuri in care se pare ca somnul diurn a fost implicat. Pentru ca autoritatile nu pot sa intervina cand oamenii sunt furati de somn, este indicat sa ne dezvoltam un sistem propriu de autoaparare impotriva acestui raufacator ce actioneaza nestingherit la lumina zilei, in vazul tuturor ....

Daca ai ajuns asa incat somnul si munca sa puna stapanire pe tine, e cazul sa actionezi. Cea mai buna metoda de aparare este atacul. Ataca somnul din timpul zilei cu o pilula simpatica si eficienta de Extrem Vit.

Te-ai gandit vreodata cate vitamine incap intr-o singura pilula? Pana sa ai aceasta problema cu somnul si oboseala ...poate ca nu. Ei bine, un prieten de incredere iti este Extrem Vit, o pastila mica, dar atat de eficienta.

Extrem Vit are toate componentele de care organsmul tau are nevoie in lupta cu somnul si oboseala: vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi si extracte naturale, toate cu rolul de a te revigora, energiza si totodata de a creste rezistenta organismului.

Complexul de vitamine Extrem Vit iti este aproape. Fie ca iti place varianta comprimate, fie ca iti place varianta efervescente, vei vedea ca efectul este acelasi: vei avea viata si dupa munca! Vei merge la sport, te vei mobiliza sa faci lucruri ce iti fac placere, ce te vor face sa te bucuri mai mult de viata.

Invinge somnul diurn cu vitaminele Extrem Vit!

o Pret recomandat Extrem Vit 10 comprimate - 17 RON

o Pret recomandat Extrem Vit 20 comprimate – 31 RON

o Pret recomandat Extrem Vit efervescent 10 tablete - 24 RON