Andra este noua ambasadoare Garnier

  • 24.06.10
  • 608

Incepand din acest an Andra va reprezenta brand-urile Garnier Color Naturals si Garnier Essentials intr-o campanie complexa, cuprinzand print si spoturile TV.

Pentru prima data in cariera sa, binecunoscuta artista Andra devine ambasadoare Garnier in doua noi campanii publicitare.

De ce Andra?
Alegerea Andrei a fost fireasca datorita frumusetii ei naturale, optimismului si caldurii sufletesti, valori ce definesc brandul Garnier.
De peste 70 de ani, laboratoarele Garnier au fost inspirate de natura din care au selectat tot ce a fost mai bun pentru a face corpul, parul si tenul tau mai frumoase. Misiunea Garnier este sa caute si sa gaseasca solutii inovatoare si eficiente, pline de beneficii pentru tine. In fiecare zi, Garnier iti ofera ingrediente active naturale cu eficacitate dovedita, texturi bogate si ambalaje care iti fac viata mai usoara. Garnier este aplecat catre natura, catre grija fata de aceasta, fata de cei din jur si fata de tine. Toate aceste valori care definesc brandul Garnier au condus firesc la alegerea noii ambasadoare Andra. Ea intruchipeaza imaginea femeii calde, optimiste care are in egala masura grija de ea si de cei din jur.

« Ma emotioneaza, ma motiveaza si ma bucura enorm faptul ca am ocazia sa adresez o invitatie la frumusete. Este o colaborare in premiera pentru mine, deci e cu atat mai interesant. Reprezint brandul Garnier nu numai in Romania, ci si in Europa de Est. Indiferent de varsta, de anotimp sau de imprejurari, cred din tot sufletul ca este esential pentru o femeie sa fie senina, ingrijita, fina, eleganta. Si, implicit, FERICITA» spune Andra.

Filmarile
Andra Maruta si Garnier au filmat noile spoturi TV in Praga. Timp de o saptamana, Andra a lucrat intens cu echipele Garnier si Publicis dar extrem de placut. A fost o experienta constructiva pentru toata lumea.
« Proiectul m-a atras de la bun inceput, suna excelent! In plus, a fost extrem de placut si captivant sa lucrez cu echipa de profesionisti Garnier - Publicis » spune Andra.