Anunt important pentru fashioniste! Bentitele Only E.T Will Judge Me au sosit si in Romania

  • 07.02.13
  • 1212


Celebrul brand Only E T Will Judge Me a intrat de curand pe piata din Romania, fiind comercializat in exclusivitate, pe portalul de shopping de lux, Wardrobe-b.ro.


OETWJM  – “Maison des accessoires fait-a- main” este un brand de accesorii pentru par, realizate manual, creat in 2010 de catre doua tinere pasionate de moda, Victoire Schlickin si Caroline Cherbuin. Este considerat drept un brand ce a impus un aer nou in moda actuala de accesorii datorita avangardismului prin care s-au facut remarcate produsele, cat si prin unicitate si autenticitate. Fiecare produs este realizat intr-o editie limitata, ceea ce face ca fiecare colectie sa fie achizitionata inca din primele zile.

Bentitele Only E T Will Judge Me reprezinta un accesoriu indispensabil pentru o adevarata It-Girl care doreste sa se impuna printr-un stil unic, definitoriu pentru personalitatea ei.Poti opta de la bentite Hippie Chic din matase,ce definesc o personalitate romantica si feminina, pana la modele excentrice,elaborate, cum sunt cele realizate din metal sub forma unor cuvinte, imbracate in bumbac organic sau piele, ce aduc in prim plan stilul unei femei, avangardiste prin esenta.

Anul acesta, Only E T will Judge Me a participat la celebrul targ "Who’s Next-Paris", un eveniment reper pentru moda internationala.

***
Desi brandul nu se bazeaza pe o traditie confirmata de timp, produsele sale au ajuns foarte repede sa se vanda locatii de lux precum: Dubai, Japonia, Franta, Elvetia, cat si sa fie alese de editorii de moda pentru paginile revistelor L’officiel, Grazia, Marie Claire.

Giulia Nahmany a fost prima vedeta de la noi care, fascinata de produsele brandului, a ales sa poarte la un eveniment exclusivist bentita Roses Slim by OETWJM.