Aquafresh White & Shine, mai mult decat albire, stralucire

  • 14.10.07
  • 488

Ten ca de portelan, ochi perfect conturati si un zambet cuceritor. Toate acestea sunt obligatorii in fiecare dimineata inainte de a pleca din casa. Zece minute si esti gata sa incepi o noua zi plina de provocari. Ce te faci insa cand apar probleme si imaginea ta nu e perfecta ? O pasta de dinti obisnuita nu poate sa tina pasul cu ritmul tau de viata, iar in timp dintii isi pot pierde aspectul sanatos. Mizeaza pe reteta unui zambet natural - dinti albi si stralucitori in fiecare zi- cu noua pasta de dinti Aquafresh White & Shine.

Spre deosebire de alte produse cu proprietati de albire a dintilor, Aquafresh White & Shine nu contine agenti chimici de albire, care pot afecta smaltul dintilor. Albirea se face in modul cel mai natural cu putinta, prin indepartarea cauzelor care duc la efectele inestetice ale unei igiene orale incorecte .

Formula sa inovatoare cu particulele ultra fine de siliciu ajuta la indepartarea placii bacteriene si la netezirea imperfectiunilor de pe suprafata dintilor. Testele efectuate in laboratoarele specializate au aratat ca periajul cu pasta de dinti Aquafresh White & Shine confera smaltului un aspect mult mai neted decat un periaj cu pastele de dinti obisnuite.

In plus, pe langa agentii obisnuiti de finisare, White & Shine contine un agent special, ultra fin, de slefuire a suprafetelor patate care da un luciu deosebit dintilor. Efectul de stralucire al dintilor este amplificat de particulele minuscule de mica pe care Aquafresh White & Shine le contine. Cu siguranta nu vei trece neobservata cu noul tau zambet, alsolut irezistibil si stralucitor.

Respiratia proaspata este asigurata de agentii de curatare in profunzime a dintilor, care actioneaza pe timp indelungat prin dizolvare, si de efectul imediat al agentilor de finisare care indeparteaza placa bacteriana de pe suprafata dintilor. Actiunea delicata asupra dintilor tine departe problemele de sanatate a gingiilor care apar de obicei. Aroma usor mentolata da un gust placut pastei de dinti, improspatandu-ti in acelasi timp respiratia. Totul pentru ca tu sa te simti mai senzuala si mai increzatoare. Cu noul Aquafresh White & Shine vei zambi incontinuu, iar oglinda va fi prietena ta cea mai buna.

Pret recomandat: 7.75 RON