Au inceput inscrierile pentru cea de-a treia sesiune a cursurilor Universul DallesGo

  • 14.10.11
  • 671
Universul DallesGo este un proiect cultural care introduce metode contemporane in zona cursurilor profesionale. Editie cu editie, am creat un produs de top, cu profesori care exceleaza in domeniile lor si se bucura de recunoastere publica. Profesionisti cu cariere exemplare isi ofera, in cadrul cursurilor, disponibilitatea de a transmite mai departe secretele meseriilor lor.

Universul DallesGo isi deschide larg portile pentru a treia generatie de cursanti. Din noiembrie, intr-o locatie noua! Cursurile urmeaza sa fie gazduite in Palatul Universul, cladire bucuresteana cu mostenire istorica si culturala, ridicata la initiativa directorului Stelian Popescu (1875 - 1953), care a dorit sa creeze un sediu modern pentru ziarul Universul, la acea perioada, cel mai titrat ziar din Romania. Sala Studio si Sala DaVinci devin locul de intalnire al oamenilor creativi si pasionati, al celor care isi doresc sa fie in pas cu moda, cu arta, si cu tot ceea ce presupune ideea de contemporaneitate.

Universul DallesGo a demarat promovarea si inscrierile pentru sesiunea de toamna si adauga in programa, pe langa cursurile deja consacrate, cursurile avansate pentru MAKE-UP si STILISM & TENDINTE IN MODA, precum si un nou concept de curs, Home Improvement & Do It Yourself.

HOME IMPROVEMENT & DIY (Do It Yourself) – destinat celor care isi doresc sa afle, pas cu pas, cum se concepe si se pune in practica o amenajare de interior reusita si personalizata. La finalul celor 12 saptamani, cursantii vor reusi sa schiteze un plan coerent de imbunatatire a propriei locuinte, sub indrumarea Andreei Muresan, ale carei preocupari se leaga de domeniul amenajarilor interioare de aproape 17 ani. In plus, participantii vor fi initiati in tainele materialelor si uneltelor necesare pentru reconditionarea pieselor vechi de mobilier sau accesorii. In cadrul workshopurilor, se vor realiza lucrari handmade de catre participantii care doresc sa imprime obiectelor din casa amprenta personala si urmaresc sa afle cum pot reda un suflu nou obiectelor vechi de mobilier. Partener: Bosch – Dremel.

STILISM & TENDINTE IN MODA – Stilistul MARIAN PALIE
, recunoscut in domeniul sau, va sustine in continuare cele 12 sesiuni saptamanale module, destinate celor care isi doresc sa isi inceapa cariera de stilist de fashion sau celor care vor sa aprofundeze notiuni legate de stilurile vestimenare. Printre altele, structura cursului contine un ghid practic de imagine si stil.

STILISM & TENDINTE IN MODA
modulul avansati – printr-un program dinamic si interactiv, cursantii vor avea ocazia sa acumuleze noi experiente in domeniul tendintelor si stilismului care le vor accelera formarea profesionala. Fiecare workshop exploreaza potentialul de dezvoltare al cursantilor, acestia avand oportunitatea de a-si diversifica formele de expresie. Scopul este cultivarea talentului lor creativ si a simtului estetic. Propunerile neconventionale si inspirate sunt cele asteptate din partea participantilor. Programa cursului este special conceputa pentru pregatirea viitorilor consultanti de imagine si stil. Vei face cunostinta cu echipe profesionale din industrie, vei efectua vizite de lucru in ateliere de design si in fabrici ale unora dintre cei mai importanti producatori de textile si marochinarie, avand ocazia sa iti construiesti un portofoliu personal.

MAKE-UP – Sustinut de ALINA BRAILESCU, make-up artist cu o cariera indelungata si spectaculoasa in domeniu. Cursul de make-up permite cursantilor sa descopere detaliile fizionomiei si modul in care trasaturile pot fi estompate sau puse in valoare prin culoare si prin arta machiajului. Partenerul oficial Melkior pune la dispozitia cursantilor produse cosmetice profesionale din gama Peggy Sage.

MAKE-UP modulul avansati – ofera oportunitatea specializarii profesionale, acordand la finalul celor 12 sesiuni saptamanale diplome acreditate si posibilitatea achizitionarii de kit-uri profesionale Peggy Sage (cu discount), oferite de catre partenerul Melkior. Persoanele care isi doresc o cariera de make-up artist vor invata tehnici avansate de machiaj profesional folosite in cadrul prezentarilor de moda, sedintelor foto, in show-urile televizate, in productia clipurilor muzicale, in teatru si in cinematografie. Fiecare cursant va beneficia in ultimul curs de un shooting foto realizat de un fotograf de moda experimentat. Modele profesioniste vor participa la sesiunea de make-up.

DESIGN INTERIOR – Arh. GIUSEPPE LABIANCA
, florentin, pasionat de arte, sustine aceasta serie de cursuri dedicate designului interior. Cursul ofera ocazia de a invata si a pune in practica regulile universale, dar si de a le incalca in buna cunostinta de cauza. Pe langa workshop-urile “how to”, cursantii vor invata despre culori, materiale, texturi, etc.

FOTOGRAFIE
– Unul dintre cei mai apreciati fotografi de moda de la noi, SEBASTIAN ENACHE, a reusit sa faca din intalnirile de la curs adevarate spectacole. Cursantii vor parcurge 12 saptamani de workshopuri de tehnica si arta fotografica. La capitolul tehnica foto, accentul cade pe setarile camerei si pe iluminare, iar in cazul artei fotografice, compozitia si incadrarea sunt tematicile principale ale cursului. Fotografii amatori vor putea sa-si imbunatateasca stilul si calitatea imaginilor exersand intr-un studio foto profesionist.

RELATII PUBLICE – RALUCA ANTONESCU
are experienta in domeniul relatiilor publice de peste zece ani. Dupa ce a lucrat cu succes intr-o firma de PR pentru companii de FMCG si cu profil financiar, a decis sa porneasca pe cont propriu si a fondat propria firma de relatii publice, dedicata in special clientilor din domeniile design arhitectura si constructii. De cativa ani si-a castigat reputatia ca fiind unul dintre promotorii arhitectilor pe care ii aduce in atentia publicului prin proiecte speciale memorabile. Raluca este un spirit activ, cu un fler exceptional in detectarea si formarea talentelor. Ea sustine un curs introductiv in secretele relatiilor publice, corporate affairs, lobby, B2B, fund-raising, sponsorship audit, identificarea canalelor alternative de comunicare, etc.

« Organizam aceste cursuri pentru cei pasionati de domeniul modei, fotografiei, PR-ului si designului interior si care isi doresc sa isi largeasca optiunile profesionale », declara Cristian Banica, manager Universul DallesGO. « Inregistram, de la editie la editie, un interes sporit pentru aceste domenii. Cursurile Universul DallesGo se adreseaza atat pasionatilor, cat si persoanelor animate de provocari profesionale. Cautam, de asemenea, sa cultivam talente si sa le promovam. » a adaugat acesta.

Programul cursurilor Universul DallesGo permite accesul studentilor, dar si al profesionistilor, toate incepand cu ora 18:30. Fiecare curs include 12 intalniri saptamanale, incepand cu data de 15 noiembrie 2011.

Cursurile Universul DallesGo, cu exceptia modulelor de AVANSATI, costa 1.200 RON.
Un curs avansat de MAKE-UP costa 2.000 RON, iar un curs avansat de STILISM & TENDINTE (IN MODA) costa 1.500 RON.
Cursantii care la inscriere achita integral plata cursului beneficiaza de o reducere de 10%. In cazul inscrierii la doua dintre cursurile Universul DallesGo este oferita o reducere de 25 %.