Brandul romanesc Cathias Edeline, prezenta spectaculoasa la New York Fashion Week 2015

  • 12.02.15
  • 1055
Tanara designer Adeline Catinas va participa pe data de 15 februarie 2015 la New York Fashion Week, cu noua sa colectie Galactica. Adeline Catinas, numele din spatele brandului „Cathias Edeline”, va cuceri publicul cu 8 genti, 18 perechi de încaltaminte si 9 tinute complete.

Noile creatii surprind printr-un design futurist, culorile reprezentative pentru noua colectie Galactica fiind negru si auriu. Materialele folosite sunt piele si pvc, îmbinate cu accesorii metalice aurii. Gentile si pantofii scot orice tinuta din anonimat, mai ales daca sunt potrivit alese. Un outfit banal poate fi transformat într-o aparitie sic datorita accesoriilor. Acestea vin sa completeze o tinuta eleganta, care se vrea a fi admirata.

Colectia capsula Galactica va întregi spectacolul de pe podium, aparand alaturi de branduri de renume precum Chanel, Christian Dior, D&G, Giorgio Armani sau Christian Lacroix. Prezenta designerului roman la eveniment semnifica si dorinta sa de extindere a brandului pe piata internationala în acest an.

Adeline Catinas are 21 de ani, este din Cluj si s-a mutat în Bucuresti pentru a studia pictura la Universitatea Nationala de Arte. Ar fi fost cu siguranta un nume cunoscut în arta sau design ambiental, însa ea a ales sa fie creator de moda în domeniul accesoriilor cool. Brandul „Cathias Edeline” a fost fondat în anul 2011 din dorinta de a crea propria linie de accesorii, dar si din admiratie pentru complexitatea pantofului.

Brandul romanesc Cathias Edeline, prezenta spectaculoasa la New York Fashion Week 2015

Pasionata de industria modei, Adeline creeaza pantofi si genti pentru femeia de 30 de ani care stie exact ce i se potriveste, care are un stil format si care doreste sa fie rafinata în orice situatie, fie ca se afla la job, la o cafea cu prietenele sau la o plimbare. Dupa cum o exprima chiar cele doua cuvinte care formeaza numele brandului – „Cathias Edeline” înseamna, în traducere din latina veche, „cea mai frumoasa” si „nobil” –, aceasta este si viziunea designerului asupra femeilor care aleg sa poarte creatiile semnate „Cathias Edeline”.