Bratara cu cristale Swarovski cu care orice pasionata de tehnologie va atrage complimente

  • 04.09.14
  • 1459

 Comunicat de presa

Samsung Electronics Co., Ltd si Swarovski, lider global in industria bijuteriilor de cristal, au anuntat lansarea unei noi bratari pentru Samsung Gear S, parte a colectiei „Swarovski for Samsung”. Aceasta colaborare are ca scop imbinarea unica a maiestriei Swarovski cu expertiza tehnologica Samsung. Bratara eleganta Gear S ofera stralucire si eleganta dispozitivelor Samsung Gear S, cele mai moderne dispozitive smart de comunicare.

„Unul dintre atuurile importante ale dispozitivelor smart de comunicare este posibilitatea de personalizare a acestora, astfel incat utilizatorii sa isi poata exprima cat mai bine preferintele si stilul personal”, a declarat Younghee Lee, Executive Vice President of Global Marketing, IT & Mobile Division la Samsung. „Prin colaborarea continua cu Swarovski si lansarea noii bratari pentru Gear S avem oportunitatea de a fi mereu cu un pas inaintea tendintelor si sa le oferim utilizatorilor nostri cele mai moderne si elegante accesorii. ”

Bratara cu cristale Swarovski cu care orice pasionata de tehnologie va atrage complimente

Cristalele Swarovski ale bratarii completeaza design-ul elegant si curbat al dispozitivelor Gear S. Produsele folosite sunt noile Crystal Fine Mesh ce au fost lansate chiar luna aceasta. In timpul procesului de creare a bratarii, cristalele sunt integrate direct in materialul metalic al bratarii, rezultatul fiind un produs unic Swarovski. Produsele Crystal Fine Mesh dezvoltate de Swarovski sunt folosite si de alte marci de top din industria modei. Acest accesoriu unic le ofera utilizatorilor Samsung Gear S posibilitatea de a-si exprima stilul personal chiar si prin dispozitivele lor smart.

„Samsung si Swarovski impart aceeasi dorinta si determinare de a aduce pe piata consumatorilor produsele dorite la calitate superioara,” a declarat Christoph Kargruber, Executive Vice President Global Marketing, Swarovski Professional. „Impreuna, vom continua sa scriem povestea de succes pe care am inceput-o prin colectia ‘Swarovski for Samsung’”.

Bratara Swarovski Gear S va fi disponibila la nivel international incepand cu luna octombrie.