Bucura-te de bronz fara grija petelor solare!

  • 09.06.15
  • 905
Comunicat de presa

Ten perfect protejat in vacanta de APIVITA SUNCARE

Sezonul estival aduce mult soare, stat la plaja si distractie in aer liber. Insa ce te faci atunci cand in loc de un bronz uniform si natural, te alegi cu o explozie de pete maronii pe fata? Petele pigmentare apar cel mai des din cauza expunerii prelungite la soare, fara folosirea unei crème adecvate de protectie.

Bucura-te de bronz fara grija petelor solare!

Pentru ca bucuria verii sa nu fie intrerupta de astfel de griji, APIVITA are solutia: Crema colorata de fata anti-pete SPF 50!
Cu 77% ingrediente naturale, crema anti-pete de la APIVITA ofera o protectie excelenta impotriva radiatiilor UVA si UVB, protejeaza impotriva foto-imbatranirii, ajuta la reducerea petelor brune si hidrateaza in profunzime pielea, lasand-o catifelata si pregatita pentru soare.

In plus, crema contine un pigment natural, rezistent la apa, ce ofera tenului o nuanta uniforma, fiind alternativa perfecta la fondul de ten.

Crema APIVITA SUNCARE este ideala inclusiv in perioada sarcinii sau la menopauza: NU contine parabeni, alcool, silicon, coloranti sau uleiuri minerale.

Pentru mai multe intrebari si informatii despre APIVITA, acceseaza: www.facebook.com/Apivita.Ro
sau www.apivita.com

Pret: 103.99 lei, disponibia in farmaciile Sensiblu.