Buze ombre - Cum le obtii

  • 11.06.15
  • 1921

Am avut jeans ombre, rochii ombre, bluze, ombre, par ombre, unghii ombre. Uita de toate astea pentru ca acum avem un nou trend in oras: buze ombre. Un nou trend foarte popular care se concentreaza pe buze, in special pe machiajul buzelor. Ceva mai mult decat un ruj rosu si un contur.

Ca editori de beauty, suntem curioase sa experimentam noi tipuri de machiaj, ultimele produse aparute si sa incercam lookuri diferite cu tot felul de idei, iar apoi sa vi le prezentam si voua. Desi, de cele mai multe ori, in viata reala, ne rezumam la ceea ce stim deja, In cazul acesta, balsamul de buze transparent si un ruj nude. Insa expertii in beauty ne spun ca stiu ei un secret si daca adaugam un pic de ceva in plus, machiajul buzelor va fi mult mai interesant. Iar noi ii credem pe cuvant. 

Buzele ombre inseamna ceva sezonul acesta, sunt noua tendinta pe care orice pasionata de beauty o va purta cu zambetul pe buze. Pe scurt, ombre inseamna ca ai doua culori diferite una mai inchisa, alta mai deschisa, iar atentia o concentrezi catre centrul buzelor. Cum se face? Vezi in clipul de mai jos. Va spunem doar ca nu e deloc complicat, machiaj ochilor este mult mult mai complicat de atat. Puteti incerca chiar acum!


Voi ati incercat machiajul ombre? Vi se potriveste? Aratati-ne pozele voastre, in comentarii!