Cadouri florale de Sfanta Maria

  • 14.08.14
  • 1277
Comunicat de presa

Colectia speciala de buchete de Sfanta Maria creata in acest an de designerii Floria.ro pentru cele peste 2 milioane de persoane care sarbatoresc ziua numelui pe 15 august este colorata, cu flori de vara, in culori puternice si variate.

In buchetele de flori pentru Sfanta Maria predomina trandafirii, insa aranjamentele cu hortensie, irisi, cale, orhidee sau garoafe ies din tipar si asigura un efect “wow” pentru destinatare, care se vor simti speciale, apreciate si respectate.

Culorile preferate pentru buchetele adresate celor care isi sarbatoresc numele pe 15 august sunt tonurile de rosu –grena, rosu rubin sau rosu cireasa –combinate cu alb, portocaliu sau galben pai.

Flori cu livrare rapida, in toata tara

Buchetele din Colectia de Sfanta Maria sunt disponibile pentru livrare rapida in intreaga tara, in maxim 2 ore de la finalizarea comenzii. Asfel, cei care se afla la mare distanta de sarbatoritii si sarbatoritele pe care isi doresc sa le felicite, pot suprinde foarte placut cu un buchet oferit de curieri proprii, personal.

Partenerii Floria.ro din peste 70 orase din tara se asigura ca florile de Sfanta Maria ajung la destinatie proaspete, energice si spectaculoase.

Cadouri florale de Sfanta Maria

Aranjamente de Sfanta Maria, pentru parteneri

De Sfanta Maria, barbatii cu numele Marian, Marius si alte derivate din Maria sarbatoresc si ei ziua numelui. Pentru ei, designerii de la Floria.ro au pregatit cosuri de flori, carora le pot fi alaturate sampanii de lux, pentru ca destinatarii sa fie cu totul si cu totul surprinsi.

Bomboane si flori, pentru Maria

Intreaga colectie speciala pentru Sfanta Maria este disponibila pe http://floria.ro/flori-sfanta-maria/, iar pentru comenzile realizate pana pe 13 august, cu livrare in Bucuresti pe 15 august, destinatarii primesc un cadou in plus din partea Floria.ro: o cutie de bomboane delicioase.