Castiga o operatie de marire a sanilor in valoare de 5000 de euro!

  • 25.02.13
  • 978

Pentru ca ne dorim sa fim frumoase, sa ne simtim bine in corpul nostru si pentru ca suntem deschise la nou, intelegem ca apelul la chirurgia estetica nu ne modifica numai trupul, ci ne ajuta, uneori sa ne simtim ma bine cu noi insene. De ce? Pentru ca unele mici retusuri, realizate fara a ne apropia de limita vulgarului si fara a exagera, ne pot ajuta sa ne simtim mai bine in trupul nostru, ne pot ajuta sa capatam mai multa incredere.

Prin urmare,

Kudika si ProEstetica, prima clinica privata de chirurgie plastica si generala din Romania, iti dau sansa de a castiga o operatie de marire a sanilor in valoare de 5000 euro.

Ce trebuie sa faci?

Pentru a intra in cursa pentru castigarea operatiei de marire a sanilor, trebuie sa publici o poza cu tine alaturi de un scurt text in care sa ne explici de ce iti doresti sa castigi operatia de marire a sanilor.

Invita-ti apoi toti prietenii sa te voteze!

Castigatoarea va fi aleasa in functie de punctajele acumulate pana pe data de 18 iunie.

Pentru mai multe detalii despre concurs, citeste regulamentul!

marire sani
Pentru a afla mai multe detalii despre clinica ProEstetica unde se va realiza operatia de marire a sanilor, viziteaza site-ul www.proestetica.ro.

Premiul

Premiul in valoare de 5000 euro, oferit de ProEstetica, se compune din urmatoarele elemente:

-O operatie de marire simpla de sani in cazul unei hipotrofii mamare (sani subdezvoltati) cu implante siliconice, sub anestezie generala
- 24 ore internare in Proestetica
- Pansamente, ingrijiri si controale medicale pana la vindecarea chirurgicala
- Analize necesare: de laborator si alte investigatii
- Medicamentele si alte materiale (sutien special) necesare postoperator

Click aici pentru a te inscrie la concurs!