Caudalie Premier Cru lupta impotriva imbatranirii

  • 18.03.10
  • 575

 Crema Caudalie Premier Cru a fost creata pentru a aniversa primii zece ani de descoperiri uimitoare in tratamentele de infrumusetare ce au la baza vita de vie si aduce laolalta cele trei substante inregistrate sub numele Caudalie - polifenol, resveratrol si viniferina – pentru cea mai completa protectie anti-aging.

Lansata in Romania in noiembrie 2009 de catre Centrofarm, Caudalie este o marca de produse de infrumusetare creata in Franta, in urma cu 16 ani, de catre sotii Mathilde si Bertrand Thomas, pe podgoria familiei - Chateau Smith Haut Lafitte, langa Bordeaux. In tara noastra, Caudalie a fost asteptata cu nerabdare, datorita bunului renume pe care il au tratamentele de ingrijire si infrumusetare a pielii bazate pe substantele extrase din coaja si samburii strugurilor.

Luandu-si numele dupa clasificarea celor mai bune vinuri din regiunea Bordeaux, clasificare ce a fost conceputa pentru Expozitia Mondiala ce a avut loc la Paris in anul 1855, crema Premier Cru a fost creata avand drept obiectiv nu numai cele trei valori Caudalie – eficienta, naturalete si eleganta, dar si respectand toate normele unei creme naturale: contine 0% parabeni, phenoxyethanoli, sulfati, coloranti si ingrediente animale.

„Premier Cru este mult mai mult decat o simpla imbinare a celor trei ingrediente active. Combinarea celor trei molecule anti-aging inventate de Caudalie se face intr-o reala simbioza, potentandu-si astfel efectele. Premier Cru acopera cel mai larg spectru anti-aging: toate semnele imbatranirii sunt corectate”, declara Dr. Joseph Vercauteren, profesor la Universitatea de Farmacie din Bordeaux.

O combinatie perfecta de rafinament si eficacitate, aceasta crema realizeaza o protectie completa a tenului impotriva ridurilor, lipsei de fermitate si stralucire si a punctelor negre. Ingredientele sale lucreaza pe parcursul intregii zile, combatand imbatranirea prematura datorata razelor ultraviolete, poluarii si formand un scut impotriva radicalilor liberi:
• Polifenolii intaresc capilarele, intensifica circulatia si ajuta la mentinerea nivelului optim de acid hialuronic la nivelul pielii pentru mentinerea elasticitatii tenului.
• Resveratrolul stimuleaza proteina longevitatii pielii – sirtuin – si mareste ciclul de viata al celulelor cu pana la 160%. In acest fel, se activeaza regenerarea celulara, pielea devine mai ferma si ridurile sunt netezite din interior.
• Viniferina controleaza productia de melanina si protejeaza pielea impotriva aparitiei comedoanelor.