Cel mai bun tanar model al anului 2009

  • 03.12.09
  • 1230

Next Generation Models, este un concurs de modele marca Best Models, fiind cea mai importanta campanie de scouting din tara, care isi propune in fiecare an sa descopere tinerele talente din lumea modei.

Inca de la prima editie, din anul 2003, concursul national Next Generation Models, a devenit rapid un eveniment de moda de referinta pe piata romaneasca, reunind cele mai importante nume din domeniu.

Titlul de “Cel mai bun tanar model al anului 2009” a fost castigat de Alexandra Ulesan, luni 30 noiembrie, la Sala Atelier a Teatrului National Bucuresti. Philippe Papadopoulus reprezentat al agentiei Marylin Paris si New York a declarat ca Alexandra va fi urmatoarea Claudia Schiffer.

Din juriu au facut parte:
-ALEXANDER NUCA – FASHION Milano
-PHILIPPE PAPADOPOULUS –MARYLIN PARIS
-PATRICK SIMON – ELITE PARIS
-OANA VASILACHE- FASHION EDITOR GLAMOUR
-NINETTE MOORMAN – FASHION EDITOR MARIE CLAIRE
-TIBI CAPUDEAN – FASHION EDITOR JOY
-MANUELA PUNGAN – FASHION EDITOR COSMOPOLITAN
-ALEX CONU – FOTOGRAF
-CRISTINA LAZAR – PENTRU WILHELMINA ARZ - DESIGNER
-ADRIAN OIANU - DESIGNER
-LENA CRIVEANU- DESIGNER
-DORINA CUCU – IPEKYOL
-RAZVAN SAGUNA- RETAIL OPERATIONS DIRECTOR- FASHION HOUSE OUTLET CENTRE
-PHILIPPE GUILET – DIRECTOR ARTISTIC AMBASADA FRANTEI LA BUCURESTI
-CRISTIAN BANICA- MANAGERUL AGENTIEI BEST MODELS

Anul acesta partenerul principal al evenimentului a fost "Fashion House Outlet Centre- singurul centru de tip outlet din Romania!", care a asigurat una dintre tinutele concurentelor, precum si cele ale prezentatoarei Gianina Corondan.

Cea de-a doua tinuta a concurentelor a fost asigurata de catre Ipekyol, brand al femeii de succes. Tinutele fac parte din colectia toamna/iarna 2009-2010 ce se remarca prin eleganta, design unic si inalta calitate.

Modelele consacrate ale agentiei Best Models au prezentat colectiile de primavara/vara 2010 Wilhelmina Arz si Adrian Oianu.

Sedintele foto pentru concurente au fost realizate in colaborare cu: Ionut Staicu, Gabi Hirit, Alex Conu, Adi Bulboaca si Catalin Parpalea.