Cel mai chic cadou Eco

  • 26.03.09
  • 1708

Un prieten a dezvoltat in timp o anumita fobie fata de buchetele de flori. ii plac florile, este romantic, dar uraste sa le ofere. Ar prefera sa se supuna la suplicii publice decat sa cumpere flori. Ca sa il citez, se simte ca un “ierbivor”, asteptand la coada alaturi de alti ierbivori si apoi, oferind flori sub privirele critice ale barbatilor care il vor considera prea sensibil. Si pentru ca nu este singurul barbat cu astfel de fobii, ieri mi-am pus status la messenger cu siteul www.botanique.ro , in speranta ca barbatii din viata noastra vor invata ca pot face un gest dragut si sub o alta forma. Cadoul despre care vorbesc este Baby Tree, o planta care traieste primele 3 pana la 6 luni (uneori chiar pana la 10-12 luni) intr-o capsula de mici dimensiuni (4 cm inaltime/ 1,7 cm diametru). Oferind in dar Baby Tree ne bucura si pe noi, dar contribuie si la protectia mediului, pentru ca o parte din vanzari sunt donate catre Planète Urgence, ONG cara contribuie la un vast Program de reimpadurire a Planetei.

BabyTree este in acest moment si probabil va ramane mult timp de acum incolo, produsul unic care incuba cele mai multe valente ale unui cadou. O planta vie, adevarata, reala care se dezvolta, creste infloreste si aduce energie pozitiva in orice mediu. Gratie dimensiunilor ei, te poate insoti la serviciu, la scoala sau acasa, la cumparaturi, la petreceri sau in vacanta si poate fi purtata la telefon, la chei, la geanta, la rucsac, la oglinda din masina si intr-un anume fel este de zece ori mai portabila decat un caine sau o pisica.

“Am lansat acest produs cand cineva spunea m-am saturat de agende, calendare, pixuri, iar marile companii au recunoscut imediat valentele acestui produs si l-au adoptat ca pe un cadou corporate pentru evenimente, aniversari, sarbatori sau alte ocazii pentru a-l oferi angajatilor, partenerilor de afaceri sau presei. Doi ani la rand a fost achizitionat in cantitati mari de Craciun, in luna Martie pentru martisor, de Paste, de toti cei care iubesc natura sau care au vrut sa-si surprinda iubita, iubitul, copilul, mama sau profesoara cu un cadou cu adevarat special”, a spus Patricia Pop, director general Botanique, importator BabyTree in Romania.

Pe langa noutatea unui accesoriu Eco – chic la moda, BabyTree reprezinta un gest pentru mediu, pentru ca 0,5 euro din vanzarea fiecarei plante sunt donati programului international Plant for the Planet care se ocupa de impaduriri, iar prezenta lui in viata ta, iti va aminti, ca un lucru viu creste chiar langa tine.

In magazinul online, poti gasi atat micutul copacel, cat si alte produse minunate:
- Petite Rose, un boboc de trandafir natural conservat pastrat intr-un breloc foarte atractiv, impachetat sub forma de cadou ce poate fi oferit cu orice ocazie.
- LifeTree, un bradut sub forma de felicitare care pastreaza in forma latenta viata. LifeTree poate fi plantat si in scurt timp din semintele lui apare un Molid Argintiu.
- Spring Flower, un Martisor in forma de floare care plantat da nastere unor superbe flori de camp.