Cel mai mare lant farmaceutic din Romania implineste 10 ani

  • 30.11.07
  • 1438

Cu ocazia implinirii a 10 ani de activitate pe piata din Romania, Sensiblu anunta lansarea unei campanii care se adreseaza tuturor clientilor, de la cel mai mic la cel mai mare. Primul pas al campaniei a inceput in septembrie si se adreseaza copiilor pana la 3 ani. La sfarsitul lunii noiembrie Sensiblu incepe o caravana educativa prin tara dedicata elevilor din clasele I-IV, urmand ca in ianuarie 2008 Sensiblu sa lanseze ultima etapa a campaniei care se va adresa adultilor.
Caravana pentru clasele I-IV se desfasoara sub sloganul “De 10 ani invatam sa luptam pentru superprotectia ta!” si ii are ca principali eroi pe Sensiman si Sensiwoman, doi sensieroi care lupta impotriva virusilor si a microbilor. Cei doi isi vor incepe calatoria pe 29 noiembrie si vor vizita 10 orase: Constanta, Ploiesti, Pitesti, Craiova, Timisoara, Oradea, Cluj, Tg. Mures, Iasi si Galati.
Intre 29 noiembrie si 12 decembrie Sensiman si Sensiwoman vor sta de vorba cu mii de elevi din clasele I-IV si le vor povesti despre ce pot face pentru a fi sanatosi si puternici in lupta cu microbii. Eroii vor povesti despre periajul corect al dintilor, despre o alimentatie sanatoasa, despre pozitia corecta in banca si despre cum sa se poarte cand sunt raciti.
“De 10 ani avem grija de sanatatea oamenilor. De 10 ani oferim consiliere pacientilor care ne trec pragul, si faptul ca se intorc in farmaciile Sensiblu confirma profesionalismul nostru. Prin caravana pe care o lansam cu ocazia implinirii a 10 ani de activitate ne dorim sa transferam o parte din cunostintele noastre despre sanatate celor mici. Poate nu sunt lucruri straine lor, dar cu siguranta spalatul pe maini va capata o importanta sporita dupa ce vor afla ca prin acest gest simplu pot distruge armatele nevazute ale lui Virusolino, cel mai mare dusman al lui Sensiman si Sensiwoman,” spune Claudiu Opran, Director General Sensiblu.
Fiecare copil va primi o carticica cu benzi desenate care povesteste despre primele aventuri ale celor doi sensieroi si lupta lor pentru supersanatate, si o “trusa magica” de protectie a sanatatii cu o “periuta de dinti isteata”, “o pasta de dinti fermecata » si « servetele nazdravane”. Pentru cei mai isteti, Sensiman si Sensiwoman au pregatit costume de sensieroi si multe alte suprize.
De asemenea, Sensiblu, in parteneriat cu Centrul Step by Step pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala (CEDP), a editat “Micul ghid al marelui voinic”, un material didactic care ajuta invatatorii sa explice celor mici, prin poze si cuvinte, cum se pot mentine sanatosi si voiosi. Acest ghid a fost distribuit, pentru inceput, la peste 2000 de invatatori in toata tara.
Baza lui Sensiman si Sensiwoman nu are adresa secreta si poate fi cu usurinta vizitata de cei mici la www.vreausafiusupererou.ro. Pe site copiii pot castiga o vizita a celor doi supereroi in scoala lor. Nu trebuie decat sa isi convinga colegii sa isi inscrie scoala si sa joace toti. Scoala cu cel mai mare punctaj va fi vizitata de Sensiman si Sensiwoman.