Cele 10 operatii ale frumusetii artificiale

  • 21.01.10
  • 934

Tanara Holywoodului de numai 23 de ani, Heidi Montag, a reusit sa intreaca majoritatea vedetelor consacrate prin altceva decat talent sau frumusete, si anume operatii estetice.

Pe Heidi am putut-o vedea pe paginile revistei Playboy si pe micile ecrane in serialul ‘The Hills’. Astfel aceasta a reusit sa isi faca un nume in industria show-bizului iar acum iese la inaintare prin numarul impresionant de interventii chirurgicale la care s-a lasat supusa intr-o singura zi.

Imagine: © Henry Lamb/Photowire/BEImages Data: 2


Considerand ca natura nu a inzestrat-o cu suficiente calitati, Heidi a hotarat sa isi ia soarta in propriile maini si sa apeleze la credinciosul bisturiu pentru corectarea, reutsarea, imbunatatirea micilor defecte pe care le considera de neieratat. Dupa o perioada de meditare asupra actiunii in cauza, vedeta a pasit pe drumul spre asa-zisa perfectiune in cautarea identitatii si a frumusetii ravisante. Oare a reusit?

Din lista operatiilor estetice putem enumera: ridicarea sprancenelor, reducerea barbiei, indreptarea urechilor, injectii cu grasime in pometi si buze, injectii cu Botox, rinoplastie, liposuctia gatului, a taliei si a coapselor si nu in ultimul rand marire sanilor si a feselor. Dupa toate procedurile in cauza, Heidi a iesit victorioasa declarand faptul ca nu este nicidecum dependenta de operatii estetice, asta o spun decat gurile invidioase care nu o cunosc si prefera sa arunce cu noroi pe imaginea ei proaspat retusata.

Imagine: © Matt Baron/BEImages Data: 31 august 2006

Satula de blestemul ratustei urate, nemaisuportand criticile la adresa fizicului ei aparent imperfect si dezgustata de imaginea din fata oglinzii, Heidi Montag a decartat peste 30.000 de dolari in cautarea perfectiunii. Insa acesta nu este sfarsitul povestii deoarece vedeta afirma ca are in vedere alte mici retusuri in viitorul apropiat. Operatiile vor deveni de acum inainte mai dese si mai costisitoare deoarece odata cu ele vine si intretinerea lor iar odata cu trecerea timpului se vor gasi multe alte mici ‘retusuri’ de facut. In paginile tabloidelor, sub masca ideala a perfectiunii, Heidi afirma faptul ca era la un pas de moarte din cauza dozei prea mare de analgezice de care avea nevoie pentru a uita de durerea care ii invada corpul in urma operatiilor.

Imaginea de papusa Barbie pe care o afiseaza acum Heidi poate sa ridice in randul multimii sentimente dintre cele mai diverse si controversate, precum admiratie, indignare, entuziasm, speranta, mila sau indiferenta. Singurele intrebari de pe buzele unora dintre observatorii transformarii vedetei sunt daca banii pot cumpara realmente fericirea sau daca exista intr-adevar etalon de frumusete iar acesta merita efortul?

Insa Heidi nu este singura care apeleaza la plasticieni si chirurgi specialisti in operatii estetice. Pe lista vedetelor apar si celebritati precum Angelina Jolie, Paris Hilton, Mariah Carey, Tori Spelling, Victoria Beckham, Cher, Beyonce, Ciara, Britney Spears, Adriana Lima, Naomi Campbell si numele nu se opresc aici.

Imagine: © Matt Baron/BEImages Data: 8 august 2007


Iata cum arata Heidi acum dupa maratonul de 10 operatii intr-o zi:Emma Dobre