Cele mai noi trenduri de primavara, de pe podiumurile internationale la Mix2Match

  • 06.04.11
  • 718

 Odata cu venirea primaverii si garderoba trebuie reinoita cu haine care respecta cele mai noi tendinte! Mix2Match, magazin situat in Galeriile Comerciale ERA Park, vine in ajutorul tuturor oradencelor pasionate de moda si le aduce colectia de primavara-vara, cu haine de calitate, modele in trend si cu preturi simpatice de primavara!

Modelele pe care le-am selectat pentru magazinul din ERA Park respecta cele mai noi tendinte ale momentului si beneficiaza de preturi speciale de primavara. Sunt create din materiale de calitate si se vand foarte bine in afara tarii, mai ales in Italia. Ne-am dorit ca si oradencele sa se poata bucura de haine moderne si cu preturi bune, in care sa se simta bine si care sa le ajute sa isi exprime personalitatea. Piesele din magazin vor fi actualizate periodic astfel ca doamnele si domnisoarele vor putea gasi intotdeauna la Mix2Match exact ceea ce isi doresc”, a declarat Lacrimioara Doseanu, Manager Mix 2 Match Oradea

Primele modele din noua colectie primavara-vara Mix2Match au intrat deja in magazinul din ERA Park si le ofera oradencelor un motiv serios de a merge la cumparaturi! Pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc haine casual sau office, Mix2Match aduce variate modele de camasi, panataloni si fuste potrivite pentru o zi la birou sau pentru o dupa-masa in oras cu prietenii. Culorile folosite sunt cele propuse chiar si de cele mai mari case de moda internationale: roz, alb, bej, mov pruna, sau albastru. Pentru zilele toride de vara Mix2Match propune o mini colectie de rochii vaporoase in culori vesele, iar petrecaretele vor putea gasi in magazin cateva piese numai bune pentru o seara de distractie in club.


ERA Shopping Park
este cel mai mare proiect comercial dezvoltat in Oradea, la finalizarea sa urmand sa beneficieze de o suprafata construita de aproximativ 78.000 mp cu o suprafata inchiriabila de 62.500 mp. Proiectul este format dintr-o galerie comerciala de 7.500 mp NLA si peste 40 de magazine, avand ca ancore solide hypermarket-ul Carrefour (15.100 mp NLA), Bricostore DIY (9.592 mp NLA) si Altex Megastore (3.192 mp NLA) – deschise din 2009, plus, in viitor, Mobexpert (8.000 mp NLA) si Cinema City (3.000 mp NLA). Cu peste 70 de magazine in oferta, Mall-ul este programat pentru deschidere in toamna 2011. Parcarea exterioara ofera peste 2.000 de locuri.