Colectia “Young Blood” toamna-iarna 2012/2013 semnata Corina Vladescu

  • 30.08.12
  • 1210
“Young Blood”, colectia de toamna-iarna 2012/2013 Poeme de Corina Vladescu este dedicata tuturor rebelilor, libertinilor si visatorilor. Este o colectie neo-punk-new baroque indulcita de detalii feminine (broderii, volane, transparenta) care se exprima printr-un stylinig eclectic si bogat.

Mixarea culturii romanesti cu cea amerindiana ca si surse de inspiratie a imprimeurilor, texturilor si culorilor contureaza un sezon de reinventare stilistica totala.
Printurile tricourilor sunt realizate manual de mine dupa schite de documentare autentice amerindiene, iar materialele tehno de ultima generatie sunt folosite in combinatii unice (tweeduri/tehno fabrics, tesaturi ikat/quiltinguri manuale, batist de lana/piele).

Chiar daca Poeme de Corina Vladescu este a doua linie a brandului (cea cu preturi accesibile), stilul inconfundabil al Corinei Vladescu - taieturile semnatura, deconstructiile, detaliile originale si prelucrarile inedite ale materialelor, se recunoaste in toate cele 100 de piese care compun colectia.

Colectia “Young Blood” va fi disponibila exclusiv pe shopul online poeme.corinavladescu.com si la showroom-ul Corina Vladescu din Bucuresti