Colectia de makeup toamna-iarna 2011 GIVENCHY

  • 03.08.11
  • 0

Imi doresc luna de pe cer si de ce nu? Dragoste, teama, fascinatie, curiozitate; toate aceste emotii pe care le aduce nu te fac s-o doresti, cu toate superstitiile si fanteziile sale?

Les Ombres de Lune (un produs Must-Have)
Pentru ochi luminosi & umbriti


O pudra luminoasa pentru pometi, ochi, ten si o nuanta intensa pentru ochi pentru un efect de apus. O Luna neagra pe un cer alb cremos si o Luna de un albastru nuptial pe un cer auriu. Negru si albastru bluemarin; doua culori ce poarta semnatura elegantei Givenchy.

Lune Mysterieuse nr 1 & Lune Mordorée nr 2
O formula noua, fara talc, micsoreaza efectul texturat al pudrei si, de aceea, poate fi folosita ca un primer evanescent pentru un ten luminos, cu o stralucire translucenta.

Numai prin cateva miscari, claritatea restructureaza fata. Datorita luminozitatii pe care o creeaza, poate fi folosita sub fondul de ten obisnuit pentru a conferi stralucire frumusetii naturale. In plus, aceasta stralucire poate fi accentuata cu ajutorul unui creion corector, cum ar fi Mister Light, Mister Bright sau Acti’Mine. Ca un primer pe buze si pe conturul buzelor, aceasta pudra Moon asigura un efect de luminozitate si de modelare.

Toate produsele din aceasta colectie, cum ar fi pudra Les Ombres de Lune asigura un “efect de noapte” care desavarseste pielea prin accentuari perlate delicate. Doua laturi opuse care intra in armonie, infrumusetate discret de logo-ul in 4G de pe ambalajul personalizat stralucitor al produsului Moon.

Le Prisme Blush-Glow

O fantezie lunatica pentru acest fard de obraji modelator si delicat cu adevarate capacitati revitalizante.Nu ezitati sa aplicati aceste culori vesele si perlate cu pudra Les Ombres de Lune pentru o stralucire astrala.
Lune Rosee nr 41

Rouge Interdit
Gloss Interdit
Gelee d’Interdit

Pentru aceasta colectie, pasiunea romantica a spiritului lunatic emana chiar din varful buzelor. Isi lasa amprenta pe rosul inchis si senzual al rujurilor Rouge Interdit Lune Carmin nr 52 si Gloss Interdit Lune Carmin nr 31.

Valul opalescent al Gelée d’Interdit Lune Argentée nr 15 accentueaza o lumina naturala sau evidentiaza subtil rujul Rouge Interdit.

Magic Khol

Un accesoriu perfect care completeaza Les Ombres de Lune, acest creion de ochi Magic Khol negru, cu reflectii de un albastru indraznet, evidentiaza pleoapele, creand un orizont profund si adaugand intensitate ochilor.
Marine Blue nr 16

Si, in final ...

Photo'Perfexion Perfect Vanilla nr 4 si Mister Light Mister Milk nr 2
dau nastere unui ten uniform si netezesc imperfectiunile.

Le Prisme Visage Peach Plumetis nr 3 infrumuseteaza tenul cu un finisaj catifelat evanescent.

Phenomen’Eyes Phenomen’Black nr 1 si Phenomen’eyes Effet Extension Extension Black nr 1
confera ochilor o calitate magnetizanta si alungesc extrem de mult genele.

Lip Liner Lip Blackberry nr 7 evidentiaza buzele printr-un rosu extrem de aprins.