Colectia de primavara Teilor, in culori vibrante

  • 17.04.15
  • 1281

Comunicat de presa

Colectia de primavara Teilor pare inspirata dintr-un scenariu suprarealist, in care pietrele pretioase naturale joaca rolurile principale.


Colectia de primavara Teilor se defineste prin culori puternice, stralucire si opulenta. Pietrele pretioase naturale prind sclipiri magice in montura bijuteriilor.

Colectia de primavara Teilor, in culori vibrante
Contururile bijuteriilor sunt departe de liniile stilului clasic, design-ul pieselor având o puternica tenta orientala, incarcata de elemente ce le confera un farmec irezistibil. Dimensiunea impresionanta, cât si taietura perfecta a pietrelor pretioase inscriu bijuteriile in ordinul accesoriilor memorabile, care nu vor trece neobservate in nicio circumstanta.

Colectia de primavara Teilor, in culori vibrante
Diamantul, acvamarinul, safirul, ametistul, rubinul, smaraldul, topazul, citrinul sau garnetul sunt doar câteva dintre pietrele pretioase naturale ce impodobesc bijuteriile din colectia de primavara Teilor. Fiecare piesa este unica, fiind realizata pentru a insufleti un imbold artistic, in detaliile perfecte ale pietrelor pretioase.
Design-ul surprinzator al bijuteriilor se remarca prin combinatii imprevizibile de culori si forme. Contururi fluide si nuante vibrante se imbina intr-un joc de lumina impresionant, evidentiat de fatetele gemelor. Taietura pietrelor pretioase naturale variaza de la Brilliant pâna la spectaculosul Pear. Fiecare piatra a fost prinsa manual in montura, complexitatea bijuteriilor dictând procedeul minutios si sofisticat prin care gemele au fost selectate si montate.

Colectia de primavara Teilor, in culori vibrante
Nota unitara a colectiei de primavara Teilor este conferita de reflexiile magice ale pietrelor pretioase, ce se intensifica si oscileaza in luminozitate la fiecare miscare. Colectia de primavara Teilor este disponibila in reteaua de magazine Teilor inclusiv AFI Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Coresi Shopping Resort Brasov, Electroputere Parc Mall Craiova, cât si online, pe www.bijuteriateilor.ro