Colgate-Palmolive continua programul educational Protex “STOP! Da o mana de ajutor sanatatii tale! Spala-te pe maini!”

  • 08.04.11
  • 499

Colgate-Palmolive desfasoara, in perioada 8-23 aprilie 2011, programul educational Protex, “STOP! Da o mana de ajutor sanatatii tale! Spala-te pe maini!”, care isi propune sa promoveze in randul publicului beneficiile unei igiene personale corecte.

Campania educationala Protex ofera posibilitatea consumatorilor sa afle, de la cei 200 de promoteri Protex prezenti in marile magazine din intreaga tara, detalii despre importanta spalatului pe maini si modul in care pot sa evite contactarea diferitelor boli infectioase. De asemenea, pe tot parcursul programului, publicul beneficiaza de promotii speciale pentru produsele din gama Protex. Astfel, la cumpararea oricaror produse Protex in valoare de minim 10 RON, consumatorii primesc pe loc un gel antibacterian Protex. Produsele participante la promotie sunt: sapunurile solide, sapunurile lichide si gelurile de dus Protex.

PROTEX ELIMINA 99% DIN BACTERII!

80% din bolile infectioase se transmit prin intermediul mainilor . Spalatul regulat pe maini reprezinta una dintre cele mai simple si eficiente metode de evitare a contactarii unor boli precum: gripa, hepatita, infectiile respiratorii, parazitozele sau bolile digestive. Protex, sapunul numarul 1 in protectia antibacteriana , elimina 99% din bacterii si iti protejeaza sanatatea. De asemenea, pentru situatiile in care apa si sapunul nu sunt la indemana, specialistii recomanda utilizarea gelului antibacterian Protex. Acesta actioneaza instant, se usuca repede, nu este lipicios, are un parfum proaspat si hidrateaza mainile. La fel ca sapunul Protex, gelul antibacterian elimina 99% din baterii si micsoreaza astfel riscul imbolnavirii.

Foloseste cu incredere produsele Protex pentru sanatatea ta si a familiei tale!

Despre Colgate-Palmolive
Colgate-Palmolive este lider mondial si local in igiena orala si, de asemenea, numarul 1 pe piata din Romania pentru numeroase alte segmente ale bunurilor de larg consum: sapunuri solide si lichide, deodorante solide pentru femei si barbati, creme de ras, precum si paste pentru spalat vase. Colgate-Palmolive (Romania) este prezenta pe piata romaneasca din 1992 si are un portofoliu ce cuprinde marci locale si internationale: Colgate, Lady Speed Stick, Mennen Speed Stick, Palmolive, Axion, Ajax, Protex, Super Cristal, Norvea si D'Amaris.