Creatii spectaculoase semnate Kinga Varga si Mihaela Glava

  • 30.11.11
  • 585
“Fashion Days - Meet the designers”, evenimentul oferit de cel mai mare club exclusivist de shopping online din Europa de Sud-Est, ne-a adus pentru o seara mult mai aproape de creatii spectaculoase semnate de doi dintre cei mai apreciati designeri romani: Kinga
Varga si Mihaela Glavan.

Kinga Varga si Mihaela Glavan au oferit spectatorilor un show inedit ce a reunit 21 de tinute compuse din creatii unicat, dar si din piese de succes ale campaniilor create in exclusivitate pentru membrii Fashion Days.

Kinga Varga, primul designer roman de tricotaje, a adus in atentia publicului combinatii de impletituri speciale menite sa accentueze frumusetea femeii. Simbol al feminitatii, creeatiile Kinga Varga ne-au spus o poveste despre candoare si senzualitate, rafinament
si eleganta. Colectia a fost completata de accesorii spectaculoase din fire, create special pentru “Fashion Days- Meet the designers” intr-o paleta cromatica calda de la tonuri de crem, bej, corai pana la accente aprinse de rosu stralucitor. Am pasit pentru o seara in lumea fascinanta a creatiilor Kinga Varga, am inspirat feminitate, am respirat pasiune si ne-am bucurat de atingerea delicata a tricotului.

Pantofii semnati Mihaela Glavan au innobilat tinutele si au surprins prin culoare, atentia acordata detaliilor, asocieri inedite de materiale, taieturi si tipare speciale, dar si insertia unor elemete supriza. Modelele concepute au fost dominate de tocuri inalte si culori
puternice. Am admirat botine decupate, pantofi clasici cu platforma inalta, cizme franjurate si sandale. Paleta de culori a fost bogata, fiind in contrast puternic sau completand discret si potentand impactul vizual al tinutei: nuante de verde intens, albastru electric, portocaliu, dar si nude, bronz, argintiu sau roz pal. Pantofii creati de Mihaela Glavan au fost cu siguranta “semnul exclamarii” de la sfarsitul fiecarei tinute.

Vedeta prezentarii, Gina Pistol si-a facut aparitia intr-o rochie lunga, verde crud cu aplcatii manuale de paiete, creatie unicat, si pantofi inalti in aceeasi culoare.

Atmosfera a fost intretinuta de Cosmina Pasarin in postura de MC, momente de saxofon live si concursuri cu premii surpriza.

Make-up: Alexandra Borona/ Irina Mihaita
Hair: Adrian Mnatacanian / Claudiu Sarghe
Foto: Mircea Vintila/ Catalin Paun