Culori de par la moda acum

  • 04.06.15
  • 2528

 comunicat de presa:

Special pentru a obtine nuanta visata pe parul inchis la culoare, chiar la tine acasa, dar cu rezultate ca la salon, Syoss lanseaza in acest an doua colectii create pentru brunete:

Noua colectie Syoss Vibrant Colors este o inovatie care ofera decolorare si colorare profesionala intr-un singur pas, pentru a asigura nuante vibrante si uniforme, chiar si pe parul inchis la culoare.

Brunetele se pot bucura acum de culorile anului 2015 in nuante vibrante – tonuri de aramiu luminos, saten auriu si rosu stacojiu - cu cele mai bune rezultate si cel mai mic efort, folosind noua gama Syoss Vibrant Colors.

Datorita tehnologiei unice si concentratiei mari de pigmenti coloranti, noua gama Syoss Vibrant Colors elimina astfel nevoia unei decolorari prealabile pentru a obtine nuante vibrante pe parul castaniu sau brunet. Formula asigura performanta maxima de colorare si deschide culoarea de baza cu pana la 3 tonuri. Mai mult, datorita formulei profesionale, parul ramane stralucitor, cu un aspect sanatos si fortifiat.


 

Syoss Vibrant Colors, vopsea permanenta cu nuante vibrante pentru parul inchis (5-77 Aramiu Luminos, 4-88 Saten Auriu, 4-22 Rosu Stacojiu) – 19,89 lei

Pentru deschiderea parului inchis la culoare in nuante pure de blond radiant, intr-un singur pas, Syoss relanseaza gama sa profesionala de decolorare Lighteners pentru utilizare acasa. Noua formula Syoss Lighteners este activata acum de uleiuri nutritive de ingrijire si asigura o decolorare optima a parului inchis, cu pana la 9 nivele, pentru o nuanta uniforma de blond, naturala si stralucitoare, ca la coafor. In plus, balsamul de ingrijire integreaza un efect care actioneaza impotriva acelor reflexii oxidante galbui, oranj sau rosiatice.


Syoss Lighteners, blond decolorant profesional pentru parul inchis (13-5 Platinum Lightener, 13-0 Ultra Lightener) – 19,89 lei


Syoss pune la dispozitie produse profesionale si accesibile pentru ingrijirea, coafarea si vopsirea parului, dezvoltate impreuna cu hairstilisti si hairdresseri profesionisti si testate de catre acestia.

Pentru a fi la curent cu noutatile, accesati: www.syoss.ro