Cum a fost la Gopo Fashion Night 2012

  • 14.03.12
  • 1538
Stralucire si eleganta la Gopo Fashion Night 2012


Joi, 8 martie 2012, Galeria Designerilor Romani din Cocor a gazduit cea de-a patra editie a Gopo Fashion Night. Colectii impresionante de rochii si tinute semnate de cei mai in voga designeri romani, accesorii pline de eleganta si rafinament dar si numeroase tentatii dulci au fost cateva dintre elementele evenimentului prezentat de The ONE.

Peste 100 de invitati au putut admira sau proba creatiile celor 26 de designeri romani prezenti la seara dedicata celebrarii relatiei dintre film si moda.

Pentru seara de 26 martie, actritele Gabriela Popescu (nominalizata la categoria Cea mai buna actrita intr-un rol secundar), Ozana Oancea (membra a Juriului Gopo 2012) si Diana Dumitrescu au optat pentru tinutele designerului Florentina Stoenescu, in timp ce Mirela Oprisor (castigatoarea Premiului Gopo 2011 pentru Cea mai Buna Actrita Intr-un Rol Principal) a ales o creatie semnata Dorin Negrau.

Pantofi Mihai Albu

Irina Saulescu si-a ales o rochie de la Elena Perseil, Ioana Blaj va purta o creatie a designerului Stefania Caragea, Diana Cavallioti isi va face aparitia pe covorul rosu al Galei din 26 martie intr-o tinuta a Adelinei Ivan, in timp ce Laura Vasiliu a preferat rochia gandita de Wilhelmina Arz.

Pantofii marca Mihai Albu vor fi purtati de Ioana Flora, Gabriela Popescu si Ioana Blaj, in vreme ce Irina Saulescu a optat pentru o pereche creata de Mihaela Glavan.

Amalia Enache

Casa de bijuterii Sabion
va completa tinutele actritelor Ada Condeescu, Diana Dumitrescu, Ioana Blaj, Gabriela Popescu, Catalina Grama (Jojo) si Dana Rogoz, oferindu-le accesorii pline de stil si personalitate.

Ada Condeescu

Creatiile designerilor nu au reprezentat singura atractie a serii la Gopo Fashion Night, invitatele prezente la Cocor fiind rasfatate cu cateva surprize: sedinte de make-up oferite de MAC Cosmetics, partener al Premiilor Gopo 2012, de manichiura – oferite de Peggy Sage dar si consiliere in hair styiling, asigurata de Tribute by George Soare.

Figurinele de ciocolata in forma omuletului Gopo si prajiturile de la Special Nadyne, dar si buchetele dulci au fost extrem de apreciate de vedetele prezente la eveniment.

Ludmila Corlatean, Claudia Castrase, Dorin Negrau, Norina Stoica, Gina Butiuc, Ramona Cojocaru, Florentina Giol, Andreea Tincu, Florentina Stoenescu, Kinga Varga, Stefania Caragea, Cristian Samfira, Adelina Ivan, Lena Criveanu, Iulia Dima, Wilhelmina Arz, Elena Perseil, Mirela Diaconu, Alexandra Ghiorghie, Pada Murre sunt designerii care le-au oferit nominalizatilor mai multe variante pentru a-si alege tinuta pentru covorul rosu. Acestora li s-au adaugat creatorii de accesorii Oana Lazar, Mihai Albu, Mihaela Glavan, Prochaine, Lorina Bijoux si Casa de bijuterii Sabion.

Gopo Fashion Night

Actritele Ada Condeescu (Loverboy), Ana Ularu (Periferic) Ioana Flora (Periferic), Gabriela Popescu (Din dragoste cu cele mai bune intentii), Simona Stoicescu (Daca Bobul nu Moare), Dana Rogoz, Meda Victor, Crina Semciuc, Catalina Grama (Jojo), Rodica Lazar, Ioana Blaj, regizoarea Luiza Parvu – nominalizata la categoria Tanara Speranta pentru Draft 7; actorii George Pistereanu, Paul Ipate si Emilian Oprea, vedetele TV Amalia Enache si Mircea Solcanu sau actorul, scenaristul si regizorul Florin Piersic Jr. s-au numarat printre cei care au venit la Cocor pentru a cauta tinuta ideala pentru seara Galei.

Luiza Parvu

Cea de-a sasea editie a Galei Premiilor Gopo va avea loc luni, 26 martie 2012, si va fi transmisa in direct si in exclusivitate la TV de ProCinema, incepand cu ora 19:00, iar romanii de pretutindeni o vor putea urmari inregistrat, pe ProTV International, in doua parti – sambata, 31 martie, respectiv duminica, 1 aprilie, de la ora 23:30.

Gala va putea fi urmarita live si online, pe www.premiilegopo.ro, www.voyo.ro, dar si pe cea mai mare mediafatada din Europa continentala, Cocor Media Channel.

Gala Premiilor Gopo
este organizata de Asociatia Pentru Promovarea Filmului Romanesc (APFR), cu sprijinul Centrul National al Cinematografiei (CNC), Ministerul Culturii si Patrimoniului National si al Babel Communications.