Cum aplicam elegant parfumul

  • 01.05.14
  • 1772
Sfaturi de la Andrea Pomerantz Lustig

Parfumurile cele mai rafinate sunt cele care un un miros proaspat si natural, nici prea apasator, nici prea dulce sau prea prafos. Un parfum nu ar trebui sa intre in incapere inaintea ta si nici nu ar trebuie sa faca intreaga incapere sa miroasa. E gandit ca un accesoriu personal, pe care doar cei care se apropie foarte mult de tine sa il remarce. Chiar si cel mai scump parfum din lume poata miroasa la fel de ieftin si inecacios ca un deodorant de masina, daca il folosesti in cantitate prea mare.

Cum aplicam elegant parfumul
Apa de parfum DOLCE&GABBANA

Trucuri de aplicare eleganta a parfumului:


Si felul in care aplici parfumul conteaza. E atat de usor sa sari calul!
  • Cand folosesti apa de toaleta, pulverizeaza putin (chiar foarte putin, nu mult!) in aerul din fata ta, apoi treci prin el, in loc sa pulverizezi in punctele unde se simte pulsul - astfel vei obtine un efect mai subtil.
  • Pulverizeaza peria de pa. Se va prinde de uleiurile naturale din parul tau si te va face sa mirosi atragator, fara sa exagerezi.
apa de toaleta marc jacobs
Apa de toaleta DAISY by Marc Jacobs
  • Daca totusi aplici prea mult, sterge-l cu un servetel umed. Nu mai adauga parfum -  probabil inca mai ramas destul pe pielea ta, chiar daca tu nu simti mirosul.
  • Ai girja sa nu amesteci prea multe mirosuri deodata. Produsele tale pentru par au un anumit miros, in timp de lotiunea hidratanta are probabil un alt parfum, ambele fiind suficiente de puternice pentru a se face simtite individual, astfel incat un parfum separat nu mai e necesar.
Asadar incearca sa ai in vedere aceste sfaturi, fiindca daca porti un parfum care miroase ieftin - sau folosesti in exces chiar si dintr-un parfum minunat - vei alunga oamenii instant.