Cum sa alegi ochelarii de soare potriviti

  • 20.06.13
  • 1450
Comunicat de presa


Ochelarii de soare
sunt, cu siguranta, accesoriul ce nu trebuie sa lipseasca din geanta niciunei impatimite de moda. Alesi in functie de fizionomie, dar si de stilul vestimentar, acestia sunt un accesoriu care poate completa si transforma cu succes orice tinuta.

Tocmai din acest motiv, stilistii Meli Melo Paris, unul dintre principalii retaileri locali de bijuterii si accesorii fashion, recomanda adoptarea unui stil indraznet in accesorizare, care sa tina cont mai putin de regulile de asortare. De aceea, potrivit acestora, ochelarii de soare sunt accesoriul perfect care sa dea un aer unic tinutei, dar care sa ofere, in acelasi timp, protectia necesara impotriva razelor de soare.

”Imaginatia poate fi lasata libera in acest sezon, pentru a obtine combinatii interesante si indraznete de culori si forme. Totusi, din geanta numanui nu trebuie sa lipseasca ochelarii de soare in stil retro, care pot fi combinati cu o tinuta vintage, cat mai lejera si feminina. Nu sunt mai prejos nici ochelarii cu forme supradimensionate, care nu pot trece neobservati si ar aduce un accent chic oricarei tinute”, a declarat Oana Lazar, Director de Marketing al Meli Melo Paris.

Pentru a face alegerea potrivita in achizitionarea unei perechi de ochelari de soare este foarte important sa se tina cont de fizionomie.

Astfel, stilistii Meli Melo sunt de parere ca, in cazul unei fete ovale sunt potriviti ochelari cu lentile late, linie evidentiata cu precadere de modelele cu accente retro.


Cum sa alegi ochelarii de soare potriviti

Ochelari de soare Animal Print
– 29,99 lei

Cum sa alegi ochelarii de soare potriviti

Ochelari de soare retro – 29,99 lei

Daca fata are o forma rotunda, atunci, cea mai potrivita alegere este cea a ochelarilor de soare tip ochi de pisica.

Cum sa alegi ochelarii de soare potriviti

Ochelari de soare cat eyes retro – 29,99 lei

Cum sa alegi ochelarii de soare potriviti

Ochelari de soare cat eyes black&white – 29,99 lei

Modelul aviator, forma de ochelari foarte populara in acest moment, este recomandata celor care au o fizionomie a fetei usor triunghiulara. Astfel, vor fi scoase in evidenta liniile fetei si se va accentua stilul personal.

Cum sa alegi ochelarii de soare potriviti

Ochelari de soare aviator – 49,99 lei

Cum sa alegi ochelarii de soare potriviti

Ochelari de soare aviator cu rama colorata – 29,99 lei

”Daca se va tine cont de aceste cateva reguli in alegerea ochelarilor in functie de forma fetei, atunci orice impatimita de moda se va putea alinia tendintelor noului sezon. Imbinarea culorilor si a imprimeurilor va veni apoi natural, ca parte a inspiratiei si a stilului personal”, este de parere Oana Lazar, Director de Marketing al Meli Melo Paris.

In acord cu aceste tendinte, incepand cu data de 27 mai, in cele 41 de magazine Meli Melo este prezenta colectia Honolulu, o gama de accesorii pe cat de variata, pe atat de inedita si colorata. Transpusa parca dintr-o imagine din Hawaii, colectia este plina de personalitate, inspira si completeaza tinutele acestui sezon. Intre accesoriile vedeta ale colectiei se numara si ochelarii de soare, in culori diverse si in forme cu totul si cu totul deosebite.