Cum sa-ti speli blugii fara apa

  • 14.01.15
  • 1328

Initial, blugii au fost inventati pentru cowboy. De atunci si pana acum, lucrurile s-au schimbat. In bine pentru jeans. Intre timp, ei au devenit prietenul vestimentar al tuturor femeilor si barbatilor din lumea intreaga, salvatorii tuturor dilemelor vestimentare, sarea si piperul din orice garderoba.

Tratand blugii cu iubire si o ingrijire atenta ei vor rezista si isi vor pastra aspectul pentru o perioada de timp cat mai indelungata. Ceea ce ne si dorim. Este genul de situatie"Imi plac blugii astia, vreau sa-i port toata viata. Cand mai plictisesc de ei, ii pun in dulap si ii port eu cand imi trece." Si cand zicem ingrijire atenta nu ne refeam la faptul ca ii bagam in masina de spalat, turnam degetergent si balsam, lasam masina sa-si faca treaba, ii uscam si gata, sunt ca noi. Din contra, tot acest proces nu face decat sa degradeze materialul in timp, ajungand intr-un final sa devina fragil si sa se rupa. Si atunci sa vezi suferinta.

Tipul aceasta, iubitor de jeans, a descoperit o metoda de a curata jeansii fara sa foloseasca apa, detergent si masina de spalat. Pur si simplu ii congeleaza. Astfel ii scapa de mirosurile neplacute, nu stim cum se descurca cu petele, daca apar din cand in cand. La finalul intregului proces va avea o pereche de jeans care arata curati si proaspeti.
Ce ziceti, a incercat cineva aceasta metoda? Functioneaza?