Cursuri de fashion pentru avansati si incepatori la Artcademy

  • 14.03.12
  • 513

Daca la inceputul lunii februarie anuntam posibilitatea de a alege cursurile din cadrul artcademy® fashion business school, inceputul de primavara vine cu alte vesti bune: in weekendul 16 – 18 martie se desfasoara, in paralel, cursuri capsula de un weekend, atat pentru avansati, cat si pentru incepatori.

Cursul “History of Fashion and Costume”
va fi sustinut de Lutz Keller, specialist in marketing, research & development si design. Cursul va urmari o evolutie a modei, de la costumele antice si medievale pana in prezent, și care sunt factorii care au influentat schimbari de design de-a lungul perioadelor istorice. Cursul pleaca de la premisa general valabila ca pentru a construi viitorul trebuie sa cunoastem si sa intelegem trecutul.

In acest weekend, in Romania va veni si Marie-Noëlle Boutin-Arnaud, lector Mod'Spé Paris cu o activitate academica internationala in domeniul modei de peste 30 de ani, culminata in 2009 cu publicarea cartii "Le vêtement". Cursul “Production and Quality Management” se adreseaza celor care dezvolta branduri proprii si celor interesati sa inteleaga mai bine cum sa gestioneze optim procesul de productie si nivelul de calitate, de la stadiul de concept pana la clientul final.

Cursurile artcademy® se desfasoara in limba engleza (nivel mediu), in fiecare weekend, de vineri pana duminica (vineri 17:00 – 21:00 iar sambata si duminica 09:00 – 18:00).

Participarea la un curs de weekend costa 290 euro + TVA, iar persoanele care se inscriu la 3 cursuri primesc bonus participarea gratuita la un al patrulea curs, la alegere, din programa artcademy® pentru aceasta serie.
Pen¬tru informatii si inscrieri va rugam sa ne contactati la office@artcademy.ro sau la numerele de telefon : 021-252.51.82/83/84. Numarul de locuri este limitat.