Dance anywhere, anyhow, anytime!

  • 14.12.07
  • 618

Absolut Disco, editia speciala de anul acesta, este inspirata din cel mai clasic simbol al lumii dansului – globul disco. Dans, fun si propria interpretare a lumii disco – Absolut Disco este cadoul perfect pentru sarbatori si nu numai.
Absolut Disco isi are originea in creativa istorie Absolut in materie de design si package. Astfel, editia speciala Absolut Disco si site-ul web le ofera consumatorilor posibilitatea de a-si crea propriul club, oriunde s-ar afla.
Absolut Disco este construita din exact 1000 de prisme reflectorizante care iau forma sticlei clasice de Absolut, devenind un cadou ultra stylish si un obiect decorativ in aceeasi masura – centrul oricarei petreceri sau ocazii in care dansul este principala atractie. O puteti agata oriunde se aude disco: acasa, la o petrecere spontana in parc sau in lift.
Absolut Disco este un veritabil party starter – interiorul este o sticla clasica de Absolut, exteriorul se metamorfozeaza intr-un obiect decorativ stylish si provocator.
Absolut Disco reinterpreteaza cultura disco intr-o viziune moderna, mult mai interactiva si te conecteaza la universul disco! Site-ul dedicat www.absolut.com/disco iti ofera posibilitatea de a-ti crea propriul club, oriunde te-ai afla. Ca nici o piesa disco sa nu te prinda nepregatit, in campania web dedicata, ti s-a pregatit un video generator disco prin care iti poti crea propriile miscari de dans.
Muzica disco a fost incununarea dansului si distractiei inca de la nasterea miscarii in 1970, in cluburile underground din New York. La aparitia Absolut, muzica disco atingea popularitatea absoluta, iar colaborarea dintre Absolut Vodka si Andy Warhol coincidea cu frecventele vizite ale artistilor in legendarul Studio 54. Inca de atunci, disco in toate formele sale, mereu inconjurat de o aura extravaganta, se integrase in cultura pop.
Absolut Disco stapaneste toata noaptea ringul de dans in cele mai mari cluburi din tara. Fiti cu ochii pe fetele cu peruci si cu rochii stralucitoare si dansati pana la prima raza de lumina pe celebrele refrene ale anilor 70-80, era disco s-a intors – Absolut Disco!