De 3 ori DEICHMANN in Bucuresti

  • 29.10.09
  • 1322

 Ziua de 29 octombrie iti aduce al treilea magazin DEICHMANN in Bucuresti, in AFI Palace Cotroceni, pe strada Vasile Milea, nr 4. Inca un magazin DEICHMANN vine in intampinarea ta cu modele de incaltaminte si accesorii pentru toate gusturile si pentru toate varstele.

Noua inaugurare DEICHMANN din capitala, mult asteptata de catre tine, va sta sub semnul culorilor tari, indraznete, specifice sezonului de toamna- iarna si modelelor provocatoare cu care va propunem sa intampinati lunile de iarna. DEICHMANN stie ca in acest nou sezon, tu iti doresti o schimbare a stilului tau vestimentar, de aceea in noul magazin din Afi Palace Cotroceni, noi iti propunem atitudinea care ti se potriveste. Incalta-te spectaculos si comod si paseste cu incredere in noul sezon, doar cu DEICHMANN!

Datorita modelelor variate si preturilor accesibile, intreaga familie se incalta de la DEICHMANN, stilul modern si confortabil fiind principalele atribute ale marcii. Prin accesibilitatea si diversitatea modelelor, DEICHMANN a reusit astfel sa devina magazinul in care tu ai cea mai mare incredere

In Pitesti, Arad, Roman, Suceava, Cluj, Sibiu, Oradea, Bacau, Buzau, Bucuresti-Berceni si Militari, Fagaras, Braila, Tecuci, Slobozia, Resita, Focsani si acum Afi Palace Cotroceni ai acces la provocarile propuse de DEICHMANN, in materie de incaltaminte si accesorii, transpuse bineinteles in preturile convenabile atat de dragi familiei tale.

In aceasta toamna, in care iti doresti sa-ti improspatezi tinutele, familia ta trebuie sa incerce DEICHMANN.