De unde inchiriezi o rochie de designer?

  • 20.04.15
  • 1484

Orice femeie isi doreste sa arate intotdeauna impecabil. Chiar daca iese pentru doar cinci minute din casa, petrece de n ori mai mult timp pentru a gasi tinuta perfecta, care sa ii defineasca stilul si sa ii induca o stare de bine. Insa atunci cand este invitata la un eveniment special, fie o nunta, un bal sau o petrecere eleganta, lucrurile se complica enorm. Propria garderoba nu o mai satisface, se plimba zile intregi prin magazine si ajunge sa iroseasca o suma exorbitanta pe o rochie de seara sau de cocktail pe care probabil nu o va mai purta niciodata.

Din fericire pentru toate femeile, a aparut un nou serviciu in Romania, numit DRESSBOX. De la rochii de club si Little Black Dress la cele mai elegante tinute de gala, DRESSBOX ofera o garderoba de peste 700 de rochii de la cele mai prestigioase case de moda din lume. Alexander McQueen, Lanvin, Marchesa, Versace, Marc Jacobs, Valentino, Fendi, Badgley Mischka, Balenciaga, Dior sunt cativa dintre designerii renumiti care au creat tinute ce pot fi purtate la urmatorul eveniment special, fara a goli cardul bancar. Acum, acest lucru a devenit posibil deoarece rochiile DRESSBOX se pot inchiria pentru cateva zile.

Chiar daca pretul de inchiriere nu este cu mult mai mic decat cel al unei rochii similare, dintr-un magazin oarecare din mall, calitatea isi spune cuvantul. Nu doar brandul, dar mai ales materialele alese, croiala, designul, accesoriile realizate manual si atentia la detalii sunt cele care fac diferenta. Cine a avut ocazia sa poarte o rochie semnata de un designer consacrat, stie despre ce este vorba. Iar cine doreste sa aiba o aparitie de succes la urmatorul eveniment, DRESSBOX este aliatul unei seri reusite. Rochiile se pot inchiria de pe site-ul www.dressbox.ro sau pot fi probate in showroom-ul din Bucuresti, unde exista o paleta larga de culori si modele.