Debenhams te invata sa iti alegi sutienul potrivit

  • 26.10.07
  • 799

Ridica la nivelul asteptarilor tale?
Apropie, dar nu uneste complet?

…cel mai important este sa te simti confortabil cu el si numai atunci il poti, intr-adevar, numi SUTIENUL tau!

La Debenhams, consultanti specializati in lenjerie intima sunt pregatiti pentru a-ti oferi raspunsuri care ridica si apropie in cel mai confortabil mod posibil. Staff-ul de la Debenhams este la dispozitia ta pentru consiliere in aflarea sutienului cu masura si forma care se potriveste perfect corpului tau. Si pentru a fi siguri ca incepand de acum vei sti mereu care este masura ta, pana la sfarsitul lui octombrie, Debenhams si Triumph iti ofera pe langa detalii specializate, cadou, un voucher valoric. In cateva secunde poti sa balansezi studiul facut in Anglia, conform caruia aproape 70% dintre femei nu isi cunosc masura purtata la sutien, in favoarea ta.

Lenjeria intima de la Debenhams se intinde pe o suprafata de aproape 200 de metri patrati si aduce branduri dedicate: Floozie (colectia Frost French), Adore Moi, Presence, Royce, Red Herring si altele. Pe langa acestea, Debenhams aduce noua colectie Triumph cu piese extrem de feminine; te vor seduce croielile si combinatiile de texturi diferite, intr-o gama de lenerie intima extinsa pana la cupa G.

Debenhams acopera toate situatiile posibile, in materie de lenjerie intima, de la variante sport la cele mai elegante, in asa fel incat sa existe o solutie pe masura perfecta, pentru fiecare moment . In plus, la Debenhams designeri ca Jasper Conran, Julien MacDonald sau Janet Reger creeaza linii dedicate.