Deliciu din cafea: Lavazza Cremespresso

  • 18.07.11
  • 803

In vara aceasta, Lavazza aduce in cafenele Cremespresso, o noua gama de preparate savuroase pe baza de espresso. Create dupa o reteta exclusiva, dezvoltata de Lavazza Training Centre din Torino, Lavazza Cremespresso ofera o pauza revigoranta oricarui iubitor de cafea.

Preparatele au o formula proaspata si cremoasa, pe baza de cafea espresso, fara grasimi hidrogenate. Crema delicioasa, imbogatita cu cristale de gheata ultra-fine, ofera un moment de placere pura, veritabila.

Usor de preparat, Lavazza Cremespresso este deliciul din cafea potrivit pentru orice moment al zilei: o alternativa revigoranta la clasicele espresso sau cappuccino sau un desert delicios la sfarsitul unei gustari. Modul de servire este intotdeauna elegant si stilat, fie ca alegi sa savurezi un preparat Cremespresso la cafenea sau il iei cu tine la pachet.

Mihai Scortea, Marketing Director Blue Coffee Service: „Cu Lavazza Cremespresso ne bucuram sa oferim si publicului din Romania inca o mostra a fortei inovatoare Lavazza. An de an, Lavazza Training Centre din Torino dezvolta retete deosebite, care sunt foarte apreciate de consumatorii pasionati de cafea. Blue Coffee Service si-a propus sa promoveze si pe piata de aici cat mai multe astfel de retete, pentru a incuraja consumul cafelei de calitate.”

Alaturi de reteta clasica, Lavazza Cremespresso poate fi servita in alte 3 combinatii delicioase: Espresso Cremespresso, pentru un plus de intensitate, Milk Cremespresso, pentru si mai multa finete si Oranciock Cremespresso, cu gust proaspat de portocala si ciocolata delicioasa.

Cremespresso este doar unul dintre nenumaratele succese ale experimentelor Lavazza Training Centre din Torino, unitatea de cercetare care dezvolta noi arome si combinatii, pentru a oferi clientilor o gama extinsa si savuroasa de preparate din cafea de cea mai buna calitate.

Lavazza Cremespresso este disponibila in reteua de restaurante ale grupului City Grill, reteaua Rompetrol, cafenelele Coffee&Dreams, Forza Rossa Caffe si Botticelli Caffe, iar in curand gama va fi disponibila si in alte locatii. In Romania, Lavazza este prezenta prin Blue Coffee Service, parte a Aquila Group, cu o oferta care acopera atat sectorul HORECA, al firmelor mari și mici cat si al pasionaților care iși savureaza cafeaua acasa.