Descopera puterea ingredientelor naturale BIO cu Noua gama NIVEA pure & natural

  • 03.03.11
  • 607

Din ce in ce mai mult tindem sa ne intoarcem spre natura. Puterea ingredientelor naturale a fost descoperita de mii de ani de femei din toate colturile lumii si din toate timpurile, iar astazi a devenit un adevarat stil de viata. NIVEA, expertul in ingrijirea pielii, intelege acest trend si il completeaza cu o noua gama de produse eficiente: pure & natural.
Cu ajutorul naturii, gama NIVEA pure & natural foloseste 95% ingrediente active naturale BIO in combinatii inedite pentru a raspunde oricarui tip de piele. Te poti bucura pe deplin de eficienta maxima a ingredientelor provenite din culturi BIO, bogate in minerale si vitamine si crescute in armonie cu mediul inconjurator. Gama nu contine parabeni, siliconi, coloranti, uleiuri minerale sau emulsificatori PEG.

PROTECTORUL FRUMUSETII: ULEIUL DE ARGAN BIO

Gama NIVEA pure & natural iti daruieste intreaga putere a uleiului de argan BIO, unul dintre cele mai eficiente ingrediente pentru pastrarea frumusetii si a tineretii pielii. In fiecare produs al noii game vei gasi ingrediente naturale eficiente care, in combinatie cu uleiul de argan, vor oferi pielii tale hidratare, intinerire, catifelare si rasfat. Uleiul de argan este combinat cu cele mai eficiente ingrediente naturale: aloe vera BIO, extract de fruct de brusture BIO, musetel BIO, ulei de jojoba BIO.