Diesel si Napapijri in Galeriile Famous Brands

  • 16.04.09
  • 2208

Elmec Romania si-a extins portofoliul cu inca doua branduri de fashion. Incepand din luna aprilie, cei care doresc mai multa diversitate in materie de branduri de top de fashion, pot gasi in galeriile Famous Brands din Plaza Romania si Bucuresti Mall noile colectii - Diesel si Napapijri.

Colectiile celor doua branduri cuprind piese vestimentare dedicate femeilor si barbatilor deopotriva si se adreseaza persoanelor care isi doresc sa fie trendy, indiferent de ocazie si anotimp.

Lansata pentru prima data in Romania de catre Elmec Romania in cadrul galeriilor Famous Brands, colectia Napapijri este asteptata de catre toti cunoscatorii de branduri de fashion. Ea cuprinde doua directii majore, sportswear si urban, pline de culoare: de la alb la albastru, de la kaki la gri deschis si o paleta generoasa de culori pastelate. Materialele sunt dintre cele mai diverse fiind bazate pe fibre naturale din bumbac, in si bambus. Colectia pentru femei cuprinde jachete din matase, pantaloni din in si satin si se axeaza pe nuante de roz, kaki si albastru deschis.


Linia urban de la Napapijri degaja un aer simplu, clasic dar si sofisticat totodata.

Napapijri, semnifica in limba finlandeza Cercul Polar, iar istoria acestui brand a inceput sa se scrie inca din anii ‘90. Expeditiile polare din secolul XIX, redescoperirea unui stil de viata autentic si o cultura cu radacini adanci care are la baza conditiile climaterice extreme, au fost inspiratia liniei Geographic Napapijri, cunoscuta astazi in toata lumea. Liniile sportswear si urban, degaja un aer proaspat, nordic si duc cu gandul la aventura si libertate de miscare. Mixul de materiale si culori da brandului un aer tineresc si o naturalete aparte.

Brandul Diesel, cunoscut in peste 80 de tari in primul rand prin piesele sale vestimentare din denim, nonconformiste dar pline de stil si personalitate, este si el prezent incepand din luna aprilie in galeriile Famous Brands. Calitatea materialelor folosite precum si linia dinamica a colectiilor Diesel este recunoscuta de 30 de ani de catre atatea generatii adepte ale stilului liber, dinamic si confortabil.

Noile cornere Diesel si Napapijri din Galeriile Famous Brands ii asteapta pe toti cei pentru care stilul casual si moda neconventionala reprezinta o provocare zilnica.


Elmec Romania activeaza pe piata autohtona de retail de fashion inca din anul 1999, fiind distribuitorul si/sau retailer-ul unor branduri internationale de renume precum Nike, Converse, Calvin Klein Jeans, Calvin Klein, Miss Sixty, Energie, Custo Barcelona, Camper, Marlboro Classics, Polo Jeans by Ralph Lauren sau Trussardi Jeans.
Compania Elmec Romania detine, in acest moment, 42 de magazine monobrand si multibrand, dintre care 23 de magazine Nike, 7 magazine multibrand - dezvoltate sub conceptul Famous Brands, 8 magazine monobrand (Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Miss Sixty/Energie, Pepe Jeans London, Marlboro Jeans Classics), patru magazine Folli Follie si patru outlet-uri. Peste 20 dintre magazinele companiei Elmec Romania sunt situate in Bucuresti (Plaza Romania, Bucuresti Mall, Baneasa Shopping City, Centrul Comercial Orhideea, Centrul Comercial Feeria, Unirea Shopping Center, str. Berzei, Bd. Magheru, Bd. Mosilor, Bd. Elisabeta, DN1, C-lea Victoriei), iar restul in principalele orase ale tarii (Iasi, Timisoara, Constanta, Cluj Napoca, Brasov, Ploiesti, Craiova, Oradea, Deva, Resita, Arad). Compania detine trei magazine in MallDova Chisinau si centrul de sanatate WellnessClub din Plaza Romania (Bucuresti).