Dragostea femeilor pentru flori, motiv de bijuterii pentru Tamara

  • 06.05.10
  • 820

In luna mai, in magazinul Tamara te intampina o avalansa de flori. In miniatura sau somptuoase, stilizate sau cat mai aproape de natural, florile iti zambesc de pe noile modele de bratari, inele si coliere marca Iris Design sau Michal Negrin. 

Odinioara, domnitele celebrau luna mai purtand flori in par. Azi, programul incarcat si intalnirile de afaceri impun de multe ori o tinuta banala si rigida. Femeia moderna nu a renuntat insa la dragostea pentru flori, de aceea si-o arata prin bijuteriile pe care le poarta. Exuberanta si explozia de energie a florilor este surprinsa in noile bratari colorate Iris Design, lucrate manual pe metal pictat si emailat si potrivite pentru o fire energica, mereu in miscare.

Michal Negrin propune flori mici si delicate, cu o piatra pretioasa in centru, ca o alegere inspirata pentru firile romantice.

Magazinul Tamara din Bucuresti gazduieste bijuteriile Michal Negrin si Konplott by Miranda Konstantinidou, dar si brandul propriu My Tamara, colectii ce contin exclusiv piese unicat, realizate manual din pietre naturale, dar si branduri internationale cum ar fi Solo Line (bijuterii create in Israel din argint sau argint combinat cu aur si pietre naturale, zirconiu, perle in serii scurte), Iris Design (brand international prezent in Statele Unite ale Americii, Canada si Romania – doar in magazinul Tamara – cu bijuterii fantezie moderne, lucrate manual pe metal pictat si emailat), Sacher (cutii de bijuterii din piele realizate manual create in Germania). Adresa magazinului Tamara este: Mario Plaza, Calea Dorobantilor, Nr. 172, Sector 1, Bucuresti.