Editia 14 Ghidul Miresei este deja la centrele de presa

  • 07.01.10
  • 401

Stim, stresul de dinainte de nunta nu se compara cu nimic altceva! Stim, deciziile pentru marele eveniment sunt cele mai grele alegeri pe care le-ai avut de facut pana acum! Stim, insa, ca nimic nu e mai placut decat sa vezi cum in fiecare zi, visul tau prinde viata...

Ghidul Miresei, revista mireselor informate, vine, ca de obicei, in ajutor cu propuneri, raspunsuri si idei pentru toate gusturile! Alege unul din cele peste 45 de buchete de mireasa sau din cele peste 20 de decoruri cu stil pentru mesele de la nunta ta si afla si cine ti le poate pune la dispozitie. Daca nu te-ai hotarat inca asupra playlist-ului de nunta, citeste intai sfaturile DJ-lor cu experienta din paginile revistei noastre si alege-ti piesa de deschidere din cele 90 de melodii romantice propuse de noi. Afla detalii despre nunta traditionala evreiasca direct de la Giulia Nahmany, printesa frumusetii in Romania, cea care se afla, la randul ei, in mijlocul pregatirilor de nunta. Il vei gasi si pe simpaticul Jorge prins intre ingeri si demoni, dar asta doar in cadrul pictorialului realizat pentru noi pentru ca, in rest, altcineva si altceva ii umplu tot timpul... Si asta nu e tot! Asadar cumpara chiar acum revista Ghidul Miresei sau citeste varianta online gratuit aici.

Apropo, daca nu ati aflat inca, Ghidul Miresei va mai pregateste o surpriza: prima editie a Targului Ghidul Miresei in perioada 19-21 februarie 2010 la Sala Polivalenta (Bucuresti).

Va asteptam sa ne vizitati!