Eleganta translucida a PANDOREI

  • 11.04.12
  • 575

Frumusetea delicata si profunda a opalului este transpusa in mod impecabil in noua mini-serie de bijuterii din aceasta primavara. Designul rafinat isi pune amprenta pe un inel ce emana feminitatea si pe un colier pandantiv, ambele finisate manual si realizate din aur galben masiv de 14k, imbinate perfect cu pietre atent selectionate din opal. Noul set de la Pandora este combinatia perfecta pentru contemplarea feminitatii.

Inelul este subtire, lucrat din aur masiv galben de 14k si decorat cu mici picaturi aurii, si are in mijloc o piatra semipretioasa din opal. Piatra in forma ovala este foarte bine incorsetata de cercul inelului de aur 14k, care ii ofera acestuia aerul bijuteriilor de alta data.

Eleganta pandantivului de 14k decorat cu piatra ovala de opal se potriveste perfect cu contrastul colierului lucrat din argint oxidat.
Translucidul pietrei de opal impreuna cu fiecare culoare a curcubeului care se reflecta discret, fac din acest set de bijuterii un must-have in sezonul acesta.


Despre Pandora:

PANDORA concepe, produce si comercializeaza bijuterii moderne finisate manual, din materiale originale, la preturi accesibile.
Bijuteriile PANDORA se vand in peste 65 de tari din sase continente prin cele 10.000 de puncte de vanzare, incluzand peste 550 de concept store PANDORA.
Infiintata in 1982 si avand sediul central in Copenhaga, Danemarca, PANDORA numara peste 5.000 de angajati, din care 3.600 sunt in Gemopolis, Thailanda, locul unde compania produce bijuteriile sale. PANDORA este listata la bursa de valori din Danemarca. In 2010, veniturile totale ale companiei PANDORA au fost de 6.7 bilioane DKK (aproximativ 895 milioane EURO). Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati www.pandoragroup.com.