Elite Model Look

  • 06.10.09
  • 593

Elite Model Look este cel mai prestigios concurs de modele din lume si cea mai mare retea de scouting de modele. Elite Model Look ofera tinerelor oportunitatea de a-si implini visul de a deveni top modele in cadrul celei mai importante retele de agentii de modele din lume!

In fiecare an, in peste 65 de tari, agentiile oficiale, atent alese de Elite World organizeaza selectii nationale in care iau parte peste 650.000 de participante.

Finala internationala este considerata evenimentul anului, eveniment glamouros si de high fashion atragand atentia intregii lumi si presei din toata lumea.

Elite Model Look este concursul ce a descoperit si lansat Top Modelele lumii: Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Tatjana Patitz, Cameron Diaz si multe altele.

15 finaliste vor fi alese pentru finala nationala


Din juriu vor face parte si reprezentanti ai Elite Paris.

Castigatoarea finalei nationale va paticipa la finala internationala Elite Model Look din Sanya, China la sfarsitul lunii octombrie 2009.

Cele 80 de finaliste din toata lumea vor participia la finala mondiala ce va desemna primele 3 castigatoare. Acestea vor primi un contract garantat pe 2 ani cu Elite World, contract ce le va garanta o cariera de model la care doar au visat.

La aceste contracte se adauga premii in valoare totala de 325.000 $.

 

Etichete:

ph por elite model look