Envy lifestyle - OSHO o experienta gourmet unica

  • 24.07.13
  • 4


Comunicat de presa

OSHO, primul restaurant-macelarie din Romania, imbina gustul perfect al preparatelor din carne sau din peste proaspat cu atmosfera relaxanta a restaurantului, intr-o experienta gourmet desavarsita.

Carnea de la cele mai bune rase de vite din lume precum Limousine, Black Angus sau Wagyu, este maturata conform retetelor proprii. Procesul complex de maturare folosit de OSHO necesita un echilibru perfect Intre timp, temperatura si umiditate, acesta fiind si secretul gustului perfect si unic al carnii de vita OSHO.

Pestele proaspat si fructele de mare de la OSHO Fish sunt selectate cu grija, de trei ori pe saptamana, de catre expertul OSHO care le cumpara la 4 dimineata din Spania, paradisul pestelui.

Envy lifestyle - OSHO o experienta gourmet unica

Alaturi de mezeluri apreciate din Spania si Italia, in meniurile OSHO se gasesc si vinuri speciale din Romania, Franta, Italia sau Lumea Noua.

Iosif Stefanescu, Chef OSHO Steak, recomanda din noul meniu OSHO exceptionalele Wagyu New York, preparate din cea mai cunoscuta rasa japoneza Wagyu, care sunt crescute în conditii speciale, fara stres, masate zilnic, cu muzica ambientala si hranite cu cereale, fibre, fructe si bere, aromatale Black Angus Ribeye, delicatese precum Bison Ribeye sau specialitatile cum ar fi Royal Osho Burger, cu foie gras.

Marcos Antonio Cano Ruiz, Chef OSHO Steak, recomanda pentru aceasta vara faimosul Jamon Pata Negra dar si savuroasele platouri Boiled Marsicada, cu creveti si languste sau trilogia Seafood, cu caracatita, creveti si midii sau caracatita si tonul pe gratar.


Iscusinta bucatarilor OSHO a fost savurata si de personalitati internationale precum: Sharon Stone, Nicolas Cage sau membrii Buena Vista Social Club.


Despre OSHO:

Lansat in 2010, OSHO este primul restaurant-macelarie din Romania si unul dintre primele cinci restaurante premium din Bucuresti. Inca de la inceput OSHO a insemnat inovatie prin aducerea in premiera in Romania a celor mai exclusiviste tipuri de vita si cut-uri. Din 2011, sub conceptul Steak House and More, a fost deschis OSHO Fish.

Chef Iosif Stefanescu este unul dintre cei mai importanti chefi din Romania si-a inceput cariera in 1994. Intre 2008 – 2011 a facut parte din echipa hotelului Radisson Bucuresti unde a pregatit platouri delicioase pentru personalitati precum Madonna, Cuba Gooding Jr. and Nicolas Cage.

Chef Marcos Antonio Cano Ruiz lucreaza in gastronomie de la varsta de 13 ani si a inceput prin a-si ajuta tatal In restaurantul Caballo Rojas, unul dintre cele mai renumite restaurante din Andaluzia.

Marcos a lucrat in restaurante de top din Madrid, Sevilla, Cordoba, Insulele Canare, Granada si Malaga, preparatele sale fiind savurate de personalitati precum: regale Juan Carlos I al Spaniei, Michelle Obama, Julio Iglesias sau Antonio Banderas.


Etichete:

sandale deichmann pedichiura sandale romane iulia dima pret a porter vara 2013 Dolce Italia sezonul cald 2013 bijuterii inele logodna inele inel de logodna logodna competitie Smaranda Braescu parasutism pilot red bull Red Bull Ordinul Smaranda bluza romaneasca cancer mamar design vestimentar design de produs Noaptea alba a Creatorilor si Designerilor de Produs Creative Arts atelier de accesorii h m isabel marant isabela marant pentru H&M beyonce 2 frumusete campanie photoshop ingrijirea parului loreal instrument de styling styling steampod tinuta club rihanna tutorial club dans pantofi condur by alexandru coca cola Imparte o Coca-Cola fashionup concurs bloggerite reciclare reciclare creativa streer delivery Adrian Oianu bluza trend oianu ie Matisse Asos.com Vivienne Westood Vanessa Bruno Gianni Embroidered ia romaneasca Ziua internationala a iei Sanziene ie romaneasca la blouse roumaine kate moss romania blouse bluza brodata jennifer garner ochelari de soare ochelari de soare retro ochelari de soare tendinte mel melo ochelari de soare tendinte 2013 ochelari de soare aviator coafuri impletituri impletituri moderne brand Adrin Oianu element traditional motiv romanesc Philippe Guillet rochii de seara scurte creion Maria Radu Ziua Universala a Iei Pulse sectia moda Ioana Ciurea 24 iunie pictorial pantofi pantofi si sandale sandale pentru nunti ill passo sandale ill passo nunti petreceri de vara branduri Zara fashion days bloggerite romance bloggerit de moda electric castle festival moda blog de beauty Digital Divas blog cel mai bun blog premiu beauty rochie asimetrica moja colanti cu imprimeu moja by antonia antonia eros balerini tendinte toamna iarna 2013 botine cu tinte tendinte toamna iarna pumps botine cu nituri flat genti plaja c a genti de vara cos de plaja ugg platforme ugg cu blana sutien cu bretele transparente pantaloni din latex culori neon cursuri de vara ateliere de creatie pictura ateliere barbati trends by adina buzatu adina buzatu bb cream bioderma Sensibio crema bb magazinele takko takko fashion o citate celebre coco chanel palarii accesorii par agrafe agrafa mustati masca Iulia Preda masti ome made masca impotriva ridurilor masca cu ulei de santal si miere masca cu banana masca cu alge marine shopping online online magazine online OSHO restaurant OSHO Fish OSHO Steak